Start Forum Inne Hydepark SMH-MARKETS.COM Opinie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Amalia Paucek
      Uczestnik
      Liczba postów: 1

Wpłaty i wypłaty w SMH Markets realizowane są sprawnie i bez zbędnych komplikacji. Zasilenie konta kartą jest natychmiastowe, a proces wypłaty przejrzysty. To zwiększa poczucie bezpieczeństwa finansowego. Cała infrastruktura działa profesjonalnie.

• Michal
      Gość
      Liczba postów: 138208

To zwykły scam. Jak696, chcesz718 wiecej446 się dowiedzieć albo odzyskać kasę to nr jest wyżej. Prawnik pomoże

• JustynaWer
      Gość

SMH-MARKETS.COM SMH-MARKETS.official itp trd.SMH-MARKETS.net – to wszystko ich, do tego reklamują się od przynajmniej 2 tygodni i płacą za masę reklam, a później oszukują ludzi, mnie tak zrobili, ja też była u prawników w zeszłym miesiącu, teraz czekam na sprawę aby już prokuratura nadała sygnaturę, nie odpuszczę !!
      a im więcej osób się zgłosi tym lepiej, może szybciej kasę odzyskamy.
      jak napisał michał, trzeba i można działać, prawnicy kolejne sprawy zakładają tym z smg-markets !! a ci 696718446 z pomorza, ja też u nich jestem i z tego co wiem, to przynajmniej z 12 innych osób obecnie też !!

• alex
        Gość

dzięki, już dzwoniłem do nich
        też mi pomogą !!!!

• alex
      Gość

to samo jest z tevio.net – to ci sami złodzieje !!

• Michał Kaniewski
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

jak w temacie, scam i oszustwo na giełdzie.
      Czy ktoś jest w temacie? Czy ktokolwiek wie jak można z tego wyjść? Od czego zacząć żeby stracone finanse odzyskać? Co dalej ??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #1950418 w SMH-MARKETS.COM Opinie
Twoje informacje:

Anuluj