Start Forum Sprzęt Nokia Smartfon Nokia E71 telefonem roku 2009

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nokia E71 została uhonorowana statuetką Złotej Anteny 2009 w kategorii „Telefon roku 2009 – rozwiązanie mobilne”, a Mail for Exchange otrzymało wyróżnienie w kategorii „Produkt Roku – rozwiązanie mobilne dla biznesu”. Wyróżnienia zostały przyznane w tegorocznej, jedenastej już edycji konkursu realizowanego przez miesięcznik Świat Telekomunikacji. Gala finałowa odbyła się 18 marca
      w hotelu Radisson SAS w Warszawie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138847

potwierdzam, telefon jest naprawdę dobry jak dla mnie inna bajka

• Anonimowy
      Gość

Dlaczego w tytule jest błąd? to nie jest telefon roku 2009, bo ten rok dopiero się zaczął i nie wszystko jeszcze wypuszczono na rynek, aby można porównać. Telefonem roku jest jak najbardziej, ale 2008 .. trochę bieda na tym telix.pl … oprawa graficzna z minionej epoki, trochę braku uwagi przy wpisywaniu tekstów.. trochę więcej profesjonalizmu i będzie dobrze, bo lubię Wasz serwis..

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Według informacji prasowej Nokii telefon otrzymał statuetką Złotej Anteny 2009 w kategorii Telefon roku 2009 rozwiązanie mobilne. W tytule nie ma błędu. Jeżeli chodzi o sugestię zmian w celu uatrakcyjnienia wszelkie przyjmujemy z powagą i staramy się je wporowadzać sukcesywnie, widać to już np. w bazie telefonów, doszła możliwośc oceny newsa. Za błędy przepraszam. Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Lesh – wiesz co? właściwie to masz rację i przyznam szczerzę, że nie pomyślałem o prywatnej formie zwrócenia uwagi. Z jednej strony w tekście był błąd, z drugiej też wydaje mi się to dziwne, no bo jak można ochrzcić jakiś produkt produktem roku, skoro ten rok się dopiero zaczął i jeszcze nie wszystko zostało pokazane 🙂 no ale być może to data nadania wyróżnienia, a nie wyróżnienie roku najwyżej 🙂 a jeśli się mylę, to takie wyróżnienie jest trochę śmieszne 🙂 ps. używam Nokii E71 na co dzień i uznaję ją jako produkt roku 2008 :)))

Pozdrawiam z czysto życzliwych pobudek..

• Anonimowy
      Gość

W kategorii cegła roku też by pewnie wygrał.

Takie produkty to juz nie telefony tylko komputery

(zresztą wyjątkowo mułowate) z funkcja dzwonienia.

• Anonimowy
      Gość

adolfinio: wypowiedział się ten, który nigdy go w ręce nie miał 🙂 jak pokażesz mi, że Twój telefon w menu działa szybciej od E71 i ogólnie, to się zdziwisz 🙂

• Anonimowy
      Gość

99% telefonów bez symbiana i srindowsa działa szybciej i

to co najmniej 2 razy. I gdybyś nie wiedział dla czego to

od razu Ci odpowiadam – dlatego że to sa telefony, a nie

pseudokomputery z funkcją dzwonienia.

O ile tak można napisać, to miałem go w ręce, tylko że

musiałem nadstawić drugą bo mi sie nie mieścił.

• Anonimowy
      Gość

Ja tam nie zauważyłem żeby mój symbian mulił. Jak ktoś myśli że wystarczy wcisnąć czerwoną słuchawkę żeby coś zamknąć to niech sobie lepiej kupi nokie 1200.

• Anonimowy
      Gość

adolfinio: skoro Ci się nie mieścił w ręcę, to rozumiem, że masz 3 latka i dłonie jeszcze nie wyrośnięte. Biorąc na uwagę tak silne zacietrzewienie i niechęć jaką tutaj przejawiasz, to myślę, że w rozumie też jeszcze nie wyrosłeś 🙂 Akurat Ci powiem, ze doskonale siedzę w temacie i wiem, co jak szybko chodzi, w związku z tym uważam nadal, że pojęcia nie masz jeśli chodzi o model E71, a tutaj mówimy o nim.

Owocnej nauki życzę i trochę dystansu.

• Anonimowy
      Gość

InfinityFX – Są tacy co uważają malucha za demona prędkości i nic więcej im do szczęścia nie trzeba. Widzę że mam do czynienia z prawdziwym fachowcem, więc nie będę więc ciągnął tej żałosnej wymiany. Dodam na koniec tylko, że jeśli mam na jakiś temat opinię, to nie znaczy że tego czegoś na oczy nie widziałem i nie mam prawa tego czegoś skrytykować. Jeśli Ci się to cudeńko podoba to Twoja sprawa. Dla mnie to jest cegła z wyświetlaczem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #170524 w Smartfon Nokia E71 telefonem roku 2009
Twoje informacje:

Anuluj