Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Simplus: kolejna reklama pół na pół

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Za każdą minutę do dużych sieci pół płacisz, a pół nie. Ruszyła kolejna kampania reklamowa marki Simplus, wykorzystująca ofertę – Pół na pół w Simplusie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138384

Z tego co kojarzę, to to obowiązuję od 2 minuty każdej rozmowy, a nie od samego początku, zatem genialne do końce nie jest

• Anonimowy
      Gość

Super:) Plus to zdecydowanie najalepsza sieć. Skorzystam chętnie jako simplusowiec.

• Anonimowy
      Gość

Ta, zajebista sieć. Reklamy lepsze od oferty :-/

• Anonimowy
      Gość

bzdura-stop clock miedzy 31a60 sekunda z kazdej minuty.banalnie proste.dobra usluga

• Anonimowy
      Gość

Takie pół na pół ma w Tak-taku od bardzo dawna, tylko że w sumie na stałe. Od kiedy tylko korzystać mogę z podwójnych doładowań, zawsze koszty połączeń telefonicznych mam o połowę niższe. Wychodzi mi około 15 groszy za minutę 😉 Różnica jest taka, że podwójne obniża koszty wszystkich usług, a nie tylko rozmów. W sumie to dobrze, że inne sieci również kierują się ku niższym stawką.

• Anonimowy
      Gość

Podwójne doładowanie jest spoko, bo nawet nie wielkimi kwotami można sobie ładnie konto nabić i wychodzi wówczas bardzo korzystnie. Niektórzy napiszą że 2x nie zawsze jest. Ale za to ładując za większą kwotę otrzymujemy niezłą kasę i to w sumie bezterminowo. Generalnie ta oferta Plusa jest taka sobie, czasem może wyjść drożej niż taniej.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #230711 w Simplus: kolejna reklama pół na pół
Twoje informacje:

Anuluj