Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Ultra Classic (GT-S7220) dostępny w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nowy Samsung Ultra Classic to jednobryłowy model mierzący zaledwie 11,8mm grubości i ważący 88g. 2,2-calowy wyświetlacz wykonano w technologii AMOLED, która gwarantuje kontrast kolorów (ok. 10 000:1). Specjalna powłoka zabezpiecza ekran przed zarysowaniami. Telefon wchodzi do sprzedaży w cenie: 1099,00 PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139322

Naprawdę PIĘKNA SPRAWA! Oby Play go wziął do oferty!

• Anonimowy
      Gość

a ja czekam na informacje czy Samsung GT-S9402 Ego pojawi się w naszym kraju !

• Anonimowy
      Gość

no wlasnie jest w Play i to w super cenie

• Anonimowy
      Gość

a powiedzcie mi jak do niego wgrac nawigacje. bo jakos jej tam nie ma

• Anonimowy
      Gość

nawigacja tylko pletna

• Anonimowy
      Gość

ultra clasic ma jawe dlatego po wgraniu m
      awigacji musisz placic za okres w jaki chcesz go uzywac

• Anonimowy
      Gość

ma ktos ten telefon? jak sie sprawdza?

• Anonimowy
      Gość

telefonik świetny!! naprawde polecam ;D

• Anonimowy
      Gość

polecam wszystkim prosty i fajny telefonik

• Anonimowy
      Gość

Dotej pory miałem tylko SE i byłem bardzo zadowolony. W Samsungu przeraziła mnie książka telefoniczna, ograniczona ilość wprowadzenia imienia i nazwiska i tylko 1 numer przy danym nazwisku ;/ Reszta opcji super.

• Anonimowy
      Gość

Niejestem całkiem zadowolony,sciagnąłem wszystkie ustawienia a mimo to na youtube wyskakuje komunikat,błędny format pliku,to po co darmowe youtube skoro ten telefon tego nie odtwarza,na nokii n73me niebyło z tym problemu,zamiast sie cieszyc jest przeciwnie,zreszta co mozna sie spodziewac po samsungach,jesli ktos jest w stanie rozwiazac problem z youtube,bede bardzo wdzieczny.

• Anonimowy
      Gość

telefon wziałem w plusie,darmowe youtube fajna rzecz,nie mozna sie nudzic,ale osobiscie nie polecam tego telefonu,lepsze Nokie;)

• Anonimowy
      Gość

zastanawiam się nad nabyciem tego telefonu i interesuje mnie jakie posiada wejście na słuchawki??? zależy mi na wejściu typu "jack". zastanawiam się właśnie pomiędzy tym samsungiem a nokią 6303. nie zależy mi na nawigacji. za nia trzeba płacić a mapę zawsze można sobie w grać.

• Anonimowy
      Gość

KUPIŁEM TEGO FONA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY:) TYLKO MAM PROBLEM Z BATERIA BO TRZYMA MI JEDEN DZIEN CO MNIE MARTWI….? MA KTOS TAKI PROB?

• Anonimowy
      Gość

Niestety mam ten sam problem, bateria wytrzymuje mi 36 godzin na czuwaniu jak używam to 24h. Najlepsze jest to ze oddałem do serwisu i odpisali że telefon i bateria jest ok. Oczywiście pierwsze 3 ładowania były po 12 godzin zgodnie ze sztuką, bluetooth wyłączony itd.

• Anonimowy
      Gość

Witam. Mam ogromną prośbę. Czy może mi ktoś doradzić jaki tel wybrać. Zastanawiam się nad Nokią 6210 Navigator a Samsungiem Ultra Classic(GT-S7220). Proszę o pomoc!! Czekam na odpowiedz. Dzięki Wielkie z Góry:) Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

czy ktos wie czy w tym tel. mozna zainstalowac GG ? w sieci orange

• Anonimowy
      Gość

Tak mozna i dodatkowo dopiac przyczepe tez mozna,czlowieku gg srety i inne gowna .To jest telefon z niego ma sie dzwonic .A co do bateri to trzyma 5-7 dni po prawidlowym sformatowaniu

• Anonimowy
      Gość

a ma ktos taką opcje że jak są podlączone sluchawki i jest podswietlony ekran to slychac w sluchawkach takie piszczenie ? jak ktos wie to plx odpiszcie na mejla

• Anonimowy
      Gość

ogolnie juz sie nakrecilem na ten telefonik. podoba mi sie jego wykonanie i chyba juz podjelem decyzje. podobno posiada jeszcze funkcje trybu grzecznosciowego. po obroceniu ekranem do gory wycisza dzwonek nie odrzucajac polaczenia.

• Anonimowy
      Gość

ten telefon to jest cacka ma gps.i jest darmowy ale tylko only ORange…:)

• Anonimowy
      Gość

mi wq tym czyms trzyma bateria ok 3-8 dni zaezne od uzytkowania nikiedy z samego gps bierze ostro…a jak nie trzeba uzywac to naprawde good batery

• Anonimowy
      Gość

mam ten telefon już długo i nie mogę na niego narzekać . jego zalety to : dobry aparat; wbudowany GPS ( polecam google mapy lub naviexpert ) ; wejscie na mini karte pamięci na którą możecie wszystko co tylko dusza wasza zapragnie zapisać nawet ulubione seriale lub filmy wgrać.
      Jedyna wada jaka mi się nie podoba to słaba bateria 960mAh w moim wypadku jak korzystam z odtwarzacza muzyki lub nawigacji to jeden dzien i bateria pada a formatowana była jak zawsze 24h na początku.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
Odpowiedz na: Odpowiedź #171089 w Samsung Ultra Classic (GT-S7220) dostępny w Polsce
Twoje informacje:

Anuluj