-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość18 marca 2011 o 22:15Liczba postów: 138397mam „star 2” od czterech dni i jak narazie jestem w fazie poznawiania sprzetu ale jak na razie jestem zadowolony. wynalazek typu ulatwienie pisania sms-ów (przesuwanie palca po ekranie ) Mi przeszkadza ale bez tego tez mozna pisac. bardzo brakuje lampy blyskowej w aparacie BARDZO.
Desing (ja mam białego) jest zajebisty. telefon ładniutki cieniutki. Najprostrzszy z najnowszych, dostep do net jest ok.
Ogolnie telefonik w skali 1-10 oceniam na 8 (przez brak błysku w aparacie).
P.S. kalkulator jest bez procentów—-trzeba wziąć tel w poziomie to w tedy są nawet tangesy i kotangesy. Ogólnie POLECAM -
Anonimowy
Gość25 marca 2011 o 13:43Liczba postów: 138397siemacie kupiłem ten telefon wszystko gra ładnie pięknie
mam jednak mały problem gdy wkładam karte pomięci (2GB) to nie chce czytać plików z niej a pokazuje mi że karta została włożona, jak wkładam do innego to jest tak samo ale po pewnym czasie puszcza co mam zrobić
PS. telefon bez płytki -
Anonimowy
Gość29 marca 2011 o 10:25Liczba postów: 138397Moim zdaniem nie warto kupilem samsung star II,I w ciagu 10dni zepsula mi sie slychawka czerwona dwa razy a telefon mial za ledwie dwa dni piwrwsza awaria po osmiu dniach druga awaria.haa
ma taka wade chyba:P
A jeszcze ugury suwak kabla usb/ladowarki wysunolem i nie chce sie zasunac zal..
ja nie jestem zadowolony z niego -
Anonimowy
Gość13 grudnia 2011 o 14:56Liczba postów: 138397 -
Anonimowy
Gość4 marca 2012 o 18:10Liczba postów: 138397mam samsunga star ii , jestem z niego zadowolona, chodź jest wiele lepszych telefonów od niego ! ja mam karte 4GB i mi odczytuje bez problemu .
telefon jest dość wytrzymały , w szkole spadł mi dwa razy na płytki i się nie popsuł, nawet ekran się nie porysał, co w takich telefonach rysa się dość szybko .
jedyna rzecz która mnie denerwuje w tym telefonie to, że strasznie się brudzi mi ekran i zostają smugi , w poprzednim telefonie ( też dotykowym ) aż tak się nie brudziło , ogólem jestem z tego telefonu zadowolona 🙂pozdrawiam :)!
-
Anonimowy
Gość4 czerwca 2014 o 17:08Liczba postów: 138397Witam szanownie czy polecacie ten oto telefon do zakupu czy nie bo z tego co wynika to sa mieszane oceny na jego temat czekam na odp. jak co to mój email to robert.gorny@autograf.pl
-
-
AutorWpisy
Samsung Star II (Avila II ) oficjalnie zaprezentowanyKamilBakowski2011-01-19T09:45:07+01:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Przeglądanie wątków odpowiedzi 14