Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Star II (Avila II ) oficjalnie zaprezentowany

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Tydzień temu informowaliśmy Was o następcy bardzo popularnego modelu na rynku, Samsung Star (Avila). Nowa wersja urządzenia została oficjalnie przedstawiona przez koreańskiego producenta pod nazwą Star II.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Będę Go miał jutro i mam nadzieje że się spisze telefon 🙄

• Anonimowy
      Gość

mam „star 2” od czterech dni i jak narazie jestem w fazie poznawiania sprzetu ale jak na razie jestem zadowolony. wynalazek typu ulatwienie pisania sms-ów (przesuwanie palca po ekranie ) Mi przeszkadza ale bez tego tez mozna pisac. bardzo brakuje lampy blyskowej w aparacie BARDZO.
      Desing (ja mam białego) jest zajebisty. telefon ładniutki cieniutki. Najprostrzszy z najnowszych, dostep do net jest ok.
      Ogolnie telefonik w skali 1-10 oceniam na 8 (przez brak błysku w aparacie).
      P.S. kalkulator jest bez procentów—-trzeba wziąć tel w poziomie to w tedy są nawet tangesy i kotangesy. Ogólnie POLECAM

• Anonimowy
      Gość

mam propozycje zakupu tego tel… warto?

• Anonimowy
      Gość

siemacie kupiłem ten telefon wszystko gra ładnie pięknie
      mam jednak mały problem gdy wkładam karte pomięci (2GB) to nie chce czytać plików z niej a pokazuje mi że karta została włożona, jak wkładam do innego to jest tak samo ale po pewnym czasie puszcza co mam zrobić
      PS. telefon bez płytki

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem nie warto kupilem samsung star II,I w ciagu 10dni zepsula mi sie slychawka czerwona dwa razy a telefon mial za ledwie dwa dni piwrwsza awaria po osmiu dniach druga awaria.haa
      ma taka wade chyba:P
      A jeszcze ugury suwak kabla usb/ladowarki wysunolem i nie chce sie zasunac zal..
      ja nie jestem zadowolony z niego

• Anonimowy
      Gość

co do tej karty pamięci to nie wina telefonu poprostu ten fonik nie obsługuje starych modeli kart z przed roku

• Anonimowy
      Gość

bardzo chcę nowy tel….ale cz samsung star2 opłaca się?

• Anonimowy
      Gość

Czy opłaca się ten tel?
      Chodzi o to że jak go kupie możliwa wymiana na inny będzie po 2-3 latach.. a jeśli okaże się badziew?
      Co o nim myślicie?? [b] [/b]

• Anonimowy
      Gość

Mam samsunga juz parę miesięcy i mam problem ze slotem karty pamiecie nie czyta mi wogule jej ale tak oprucz tego to nawet fajny 😀

• Anonimowy
      Gość

telefon bardzo fajny… i jak sie umie korzystac to sie nic nie psuje…
      jak jakis debil(nie znajacy podstaw ortografii ) z calej sily cos robi to nie dziwne ze cos sie psuje…

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem tez nie warto go zakupywac mam go i jest strasznie zamulony oraz całe menu jakies taki zbyt cukierkowe przez co dziwnie sie go obsluguje;] moze to wina oprogramowania, ale jakos mi nie podchodzi lepiej juz zakupic nokie c5;p

• Anonimowy
      Gość

dlatego tez mowie na niego szajsung;p

• Anonimowy
      Gość

mam samsunga star ii , jestem z niego zadowolona, chodź jest wiele lepszych telefonów od niego ! ja mam karte 4GB i mi odczytuje bez problemu .
      telefon jest dość wytrzymały , w szkole spadł mi dwa razy na płytki i się nie popsuł, nawet ekran się nie porysał, co w takich telefonach rysa się dość szybko .
      jedyna rzecz która mnie denerwuje w tym telefonie to, że strasznie się brudzi mi ekran i zostają smugi , w poprzednim telefonie ( też dotykowym ) aż tak się nie brudziło , ogólem jestem z tego telefonu zadowolona 🙂

pozdrawiam :)!

• Anonimowy
      Gość

Witam szanownie czy polecacie ten oto telefon do zakupu czy nie bo z tego co wynika to sa mieszane oceny na jego temat czekam na odp. jak co to mój email to robert.gorny@autograf.pl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #245980 w Samsung Star II (Avila II ) oficjalnie zaprezentowany
Twoje informacje:

Anuluj