Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Samsung S5620 Monte w Promocji Mobilny MixPlus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W ramach Promocji Mobilny darmowy Facebook Polkomtel operator sieci Plus wprowadził nową odsłonę promocji w ofercie mixPlus: „Mobilny MixPlus”. W najnowszej ofercie MixPlusa – Samsung GT-S5620 Monte z dotykowym ekranem dla miłośników stylowych gadżetów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138387

CENY TELEFONÓW DOSTEPNE NA WARUNKACH OGOLNYCH MOCNO ZAWYZONE, CENY W PROMOCJI WZIETE Z KOSMOSU!!

• Anonimowy
      Gość

według plusa avila biala kosztuje ponad 900 zł a z kartą 4 GB ponad 1300 zł ? to karta 4 GB kosztuje 400 zł ? na allegro avila z GPS ponad 300zł tragedia skad te ceny!!!!

• Anonimowy
      Gość

Mam numer simplusa od grudnia 2000roku, obecnie w taryfie nowy simplus.Wedlug mnie jak dotad jest to jak narazie najciekawsza taryfa w simplusie, rozwazalem juz wczesniej przejscie do mixplusa bo wiadomo chcialo by sie miec nie tylko uslugi, ale rowniez jakis telefon przy okazji utrzymywania konta na polaczenia wychodzace.Szczerze mowiac jak sie przeglada oferty mixplusa i comiesieczne zobowiazania, ceny minut, telefonow ilosci pakietow,ktore sie wzajemnie wykluczaja to ma sie wrazenie, ze spece od tych pseudopromocji maja ludzi za frajerow. Faktycznie ceny z kosmosu telefonow sa to fakt, czy ci fachowcy w PLUSie nie widza, ze u konkurencji sie da.Poza dosc dobrym zasiegiem PLUS to wielka porazka- 0,29minuta do prawie wszystkich w pakietach i to w dodatku dwa pakiety w miesiacu,przeciez to jest smiech,wystarczy sobie przeliczyc cene telefonu,zobowiazanie miesieczne i ilosc doladowan i cene aparatu to wiadomo ile trzeba oddac temu operatorowi za cala umowe. Powiem krotko numer w tej sieci musze miec,ze wzgledu na dlugie rozmowy w tej sieci.Poza tym mam numer w erze w taryfie taktakfon(u nich w miksie sie da dac dobre ceny telefonow przy zobowiazaniu na 36miesiecy oddajemy okolo 600zl-ta kwota idzie na uslugi, jak rowniez mam Playfresha. Ktos powie po co ci gosciu trzy numery jednoczesnie utrzymywac- a po to aby duzo korzystac z uslug przy jak najnizszych kosztach.Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

[b] [/b] JA MAM SAMSUNGA MONTE S5620 I POLECAM!
      :lol JEST CUDOWNY POLECCAMMMM JEST PORECNY WYTRZYMALY MAM GO JUZ6 LAY

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #245016 w Samsung S5620 Monte w Promocji Mobilny MixPlus
Twoje informacje:

Anuluj