-
AutorWpisy
-
-
Austriacki oddział Microsoftu poinformował w komunikacie prasowym, że komunikator Samsung Omnia 2 (GT-i8000) zostanie wprowadzony na rynek w tym kraju we wrześniu tego roku. Nowy smartphone koreańskiej firmy ma od początku działać na systemie operacyjnym Windows Mobile 6.5.
-
Anonimowy
Gość23 października 2009 o 23:17Liczba postów: 138397 -
Anonimowy
Gość19 listopada 2009 o 21:28Liczba postów: 138397 -
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2010 o 13:24Liczba postów: 138397OMNIA 2 i8000 zablokowal mi sie na amen. Oczywiscie po moich dodatkowych instalacjach. Po resecie nie przywraca ustawien fabrycznych tylko zachowuje sie ja Omnia i900. Wystepuje blokada ekranu i przyciskow. Oczywiscie guziczek jest na nic. Nie laczy sie z PC bo wtedy daloby sie zresetowac Samsung studio. mialam taki klopot przy omnii900 ale po restartach i zaplanowanym resecie w studio udalo sie swietnie. Mam w Microsoft mobile phone kopie ale nie mam mozliwosci polaczenia. MOZE KTOS MA RADE oprocz pojscia do Orange. Uzywam go nie jako telefon tylko lacze sie mobilnym internetem. pozyczona karte tel orange olal.
-
Anonimowy
Gość3 maja 2010 o 13:32Liczba postów: 138397Mam tego fona od 5 miesięcy. Ma co chwile zwiechy. podczas pisania sms albo znika klawiatura albo cały wyświetlacz robi się czarny. wystarczy parę razy obrócić telefon aby, obraz zmieni rotacje po czym po chwili pojawi się komunikat że wystąpił problem z aplikacją. jak chodzi opera to nie wspomnę. pomijam fakt że jak dostanę sms to czasami jest problem żeby go odczytać, po prostu jest uparty i go nie otworzy. takie proste funkcje w telefonie to już chyba muszą chodzić jak igła a on się wysypuję. Dodam że telefon był już na serwisie i dalej nic się nie zmieniło. Co do serwisu samsunga to już inna historia, szkoda gadać. Polecam przed kupnem osobiście porozmawiać z kimś z otoczenia kto ma taki aparat.
-
-
AutorWpisy
Samsung Omnia 2 (GT-i8000) z Windows Mobile 6.5 (video)Kan2009-07-03T08:17:26+02:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Przeglądanie wątków odpowiedzi 13