Start Forum Sprzęt Samsung Samsung M8800 Pixon w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 21 stycznia do cennika telefonów promocyjnych Era Biznes – Nowy Pakiet Biznes w sieci Era został dodany Samsung Pixon – z wyświetlaczem dotykowym i aparatem fotograficznym o rozdzielczości 8 megapikseli.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

link do cennika nie działa

• Anonimowy
      Gość

Są ceny na innnym portalu, patrzyłem taką jak na mój abonament. Więc przy abo 120 kosztuje 288 pln,czyli całkiem ok, w końcu to rynkowa nowość w Polsce

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Era szaleje 🙂 oby tak dalej, bo w końcu coś się zaczyna dziać

• Anonimowy
      Gość

Telefon gabarytowo jest niezly. Obiektyw aparatu nie wystaje nadto wiec jest ok. W dodatku 8mpx, super menu wnioskujac po zdjeciach no i cena w porzadku jak by nie bylo jest nowsocia telefoniczna a ceny wygorowanej nie ma. Takze niezly kasek.

• Anonimowy
      Gość

Podwójne w TT i Heyah, G1 , Pixon i przede wszystkim – zdjęcie simlocków, w tym z IP również wcześniej kupionych. niezły dorobek PTc w 3 tygodnie 2009 roku. oby tak dalej

• Anonimowy
      Gość

Nie zdziwiłbym się jakby wkrótce przy takim progressie na wyświetlaczu mojego telefonu widniał napis T-Mobile PL

• Anonimowy
      Gość

hmm, wczesniej mialem w rekach lg renoira i mam wrazenie, ze chyba kto pierwszy ten lepszy i lg bardziej mi sie podobal jesli idzie o magiczne 8 megapikseli 😉

• Anonimowy
      Gość

miałam do wyboru ten albo viewty, wybrałam ten drugi. akurat miałam w lepszej ofercie i jakoś tak bardziej mi się spodobał 😛

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #167540 w Samsung M8800 Pixon w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj