Start Forum Sprzęt Samsung Samsung GT-S5230 w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od piątku tj. 8 maja w ofercie sieci Play pojawił się telefon Samsung GT-S5230 oraz obniżono cenę telefonu Nokia 5800 w ofercie Telefon na życzenie. Z cenników usunięto telefon Motorola Aura i Nokia 7310.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139232

Ciekawe czemu wycofali ta motorole aure? Dla mnie mega śmieszny i fajny telefon, i do tego funkcjonalny jak patrzyłem. Jeszcze w Orange dla firm chyba go można spokojnie dostać. A ten samsung tez wydaje się spoko, teraz przyszła jakaś moda na te dotykowe.

• Anonimowy
      Gość

usunęli bo to tel totalna klapa :/ cena wygórowana, że hej.

• Anonimowy
      Gość

Ale wygórowana gdzie? W plaju? Rozumiem że jest on drogi ale cena odzwierciedla jego zalety. To ciekawe czy Orange go wycofa w najbliższym czasie. Myślę że sobie poradzi. Oferta dla firm nie jest zła a co za tym idzie i klientów jest więcej. Ktoś się pewnie jeszcze skusi na niego.

• Anonimowy
      Gość

kupilam niedawno samsunga S5230 i szukam w nim ustawienia dzwonkow na wiadomosci i niemoge znalezc:(moze jest ktos kto moze mi pomoc:)

• Anonimowy
      Gość

dzwonki sms:

menu/ustawienia/profile telefonu/normalny/>>/

wybrać nowa wiadomość w menu rozwijanym

i mozna zmieniac na dowolną z możliwych lub kliknąć na dźwięki i wybrać mp3.

Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

przy kopiowaniu nr tel.z katry na tel….usunelam wszystkie kontakty czy jest mozliwosc odzyskania tych nr:(????

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #174918 w Samsung GT-S5230 w Play
Twoje informacje:

Anuluj