Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Galaxy S- pierwsze wrażenia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Nowy model koreańskiej firmy z serii Galaxy trafił na polski rynek w ubiegłym miesiącu. Czy po niezbyt udanym telefonie Galaxy i7500, Samsung potrafił stworzyć prawdziwy galaktyczny smartphone? Moje pierwsze wrażenia częściowo odpowiedzą na to pytanie

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• rcicho
      Uczestnik
      Liczba postów: 157

Proszę o test zasięgu wbudowanej w telefon anteny przy chwyceniu telefon za jego dolną czesc. Jaki test najlepiej robić w miejscach o słabszym zasięgu np. w piwnicy i porównać do innych modeli. Druga sprawa to czytelność ekranu Super Amoled na dworze w sloneczany dzień. Prosze o fotki na słońcu najlepiej strony http://www.telix.pl i z połozonymi obok innymi telefonami (np iPhone).

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Mnie z kolei interesuje test zasięgu w sytuacji gdy telefon trzyma się w miarę normalnie czyli tak jak fotce#1. Czy mamy wówczas do czynienia z jakimś drastycznym spadkiem, czy znikają kreski na bargrafie?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139331

To wyżej to ma byc recenzja? Żenada.
      Pierwsze wrażenia:
      Czy jest się czym podniecać? Nie. Telefon biznesowy? Nie.
      1. Wyświetlacz: na słońcu widać prawie tyle co na LCD wiec bez podniety, kolory?wiecej niz 65tys. ale nie mniej niz 265tys.
      2. Wiadomości:
      -nie mogę znaleźć „wysłane” itd.
      3. E-maile:
      -j.w.;
      -po co gmail i e-mail ? Nie wystarczyłby jeden?
      – wyslalem maila 1h temu i nic
      4. Klawiatura:
      – k…a, jak wyłączę to T9 to może można coś napisać bez namolnych podpowiedzi
      – czuła, zwłaszcza te przyciski na dole -za czułe
      – łatwo o pomyłkę przy pisaniu
      5. szkoda mi czasu na pisanie o tej krowie
      Czy kupiłbym jeszcze raz ten telefon? Nie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #231591 w Samsung Galaxy S- pierwsze wrażenia
Twoje informacje:

Anuluj