Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Samsung Corby + karta 4GB w ofercie Rarka w MixPlusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 1 października br. trwa nowa odsłona oferty Rarka w MixPlusie w ramach, której użytkownik może kupić nowe telefony komórkowe np. Samsung Corby + karta 4GB już od 1 zł lub telefon Nokia E52 już od 49 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

w heyah, gdzie jest taniej, obniżyli ceny telefonów. a Plus nic nie zmienia w cennikach

• Anonimowy
      Gość

Plus rzadko zmienia coś w cennikach. Zresztą cen telefonów i tak nie mają niskich. Rzucą coś od czasu do czasu za 1zł reszta droga…

• Anonimowy
      Gość

plus najbardziej uszukancza siec w polsce naciagaja naczym sie da infolinia tragedja arogancja i beszczelnosc konsultantow radze wszystkim trzymajcie sie odnich zdala rozmowy drogie promocje zadne telefony drogie jak za 1pln to staroc i padziewie lepiej idzcie do play tansze rozmowy leprze telefony mila obsluga

• Anonimowy
      Gość

Chyba osoba wyżej źle trafiła w Plusie… bo ja jestem w Plusie od 5 lat i naprawde nie mają wcale złych ofert. Ostatnio zmieniłam oferte na abonament 40 zł i telefonem Samsung Corby za 1zł. Praktycznie cała moja rodzinka jest w Plusie 😀 mama, tata, siostra, ciotki, kuzynki a nawet babcia 🙂 Też raz trafiłam na niekompetentną konsultantkę, ale to się wszędzie może zdarzyć 🙂 Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie mixplus jest świetny! Darmowy numer to dla mnie strzał w dziesiątke ponieważ mój chłopak mieszka daleko i gdyby nie ta usługa to juz dawno bym zbankrutowała 🙂 szkoda tylko ze juz nie mozna aktywować dwóch pakietów na rozmowy jednocześnie tak jak było wcześniej ale i tak jestem zadowolona z sieci.

• Anonimowy
      Gość

🙂

Wg mnie wlasnie Plus jest najlepsza siecia dla osob ktor e niechca wydawac wiele na rozmowy.

Oferty tez sa dobre i telefony wcale nie sa badziewne. A jesli chodzi o Play to tylko zniecheca swoich klientow bo zamiast zajac sie ulepszaniem ofert woli oczerniac konkurencje reklamowo. JEST TAM DROGO i wszyscy maja drozej do PLAY. Uwazam,ze w tym omencie PLAY jest najgorszym wyborem. A Plus moze sie pochwalic naprawde duzym wyborem pakietow u ofert.

• Anonimowy
      Gość

Co do "PaUlaa" byłam w plusie i moge śmiało stwierdzić że jest drogi w poruwnaiu z Play. Przeszłam do Play i wydaje dużo mniej, i 30 złotych za które doładowuje konto starcza mi na dłużej ! pLus ma tanie telefony, ale drogie taryfy !! W tym momęcie play jest dobrym wyborem dla tych , którym zależy aby tanio dzwonić !

• Anonimowy
      Gość

pozwolę sobie Paula nie zgodzić się z tobą. Plus może był dobrą siecią ale rarka którą wprowadzili nie zachwyca. Ostatnio miałem nawet ją wziąć i dopiero jak zagłębiłem się w szczegóły dowiedziałem się że abo najniższy jest za 55pln a jak nawet już byłem skłonny tyle dać to dostałem info że minut darmowych na smsy nie zamienię i dodatkowych prezentów nie ma. Zrezygnowałem z nich i wziąłem analogiczną opcje w Orange tylko że z 3 prezentami, minutami wymienianymi na smsy i stawką 29groszy za minutę rozmowy.

• Anonimowy
      Gość

zgadzam sie z przedmówcami, ceny telefonów w plusie to jakas porażka… nawet klientom przedłużajacym umowe proponuja telefony tylko ok.10 zl taniej (a moze wedlug nich to AŻ), no zawiodłam się:( play wygrywa jezeli chodzi o ceny telefonow bez dwóch zdań, w doladowaniu np. 30×30 telefon w play kosztuje 1zl za to w plusie juz 200zl. jakaś żenada.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #182747 w Samsung Corby + karta 4GB w ofercie Rarka w MixPlusie
Twoje informacje:

Anuluj