Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Corby II S3850 oficjalnie zaprezentowany

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

W ubiegłym miesiącu po raz pierwszy zauważyliśmy następce popularnego telefonu Samsung Corby. Urządzenie zadebiutowało oficjalnie pod nazwą Samsung Corby II S3850.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Cena to np w salonie plus 599zł a na mix przy umowie 30zł na 36 zasileń to 59zł.

• Anonimowy
      Gość

na mixa na 24 doladowania za 50zl zaplacilem 1zl za ten telefon

• Anonimowy
      Gość

własnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu czy ktoś może mi powiedziec czy opłaca sie go kupic czy wziąć w mixie ??

• Anonimowy
      Gość

Ile trzyma mu bateria?

• Anonimowy
      Gość

Ja kupiłam go w sklepie bez żadnego abonamentu i zapłaciłam 520zł ale wadą jest to że nie ma do niego kabla USB:/

• Anonimowy
      Gość

Polecam ten telefon moja opinia 5/5.

Jest tylko jedna wada po podłączenia do komputera przez USB widzi go jako aparat fotograficzny.

Proszę o pomoc w tej sprawie.

• Anonimowy
      Gość

W plusie za ten telefon płacisz 49zł i musisz doładowywać nie mniej niż 30zł przez dany ci okres

• Anonimowy
      Gość

cz warto go kupić?

• Anonimowy
      Gość

Ale nie potrzebny jest kabel usb dotego telefony, wystarczy kupic usb bluetooth, dostępny w każdym sklepie komputerowym, w cenie od 10 zł. A telefon jest super. Ja zapłaciałam za niego 300 zł, bo był w promocji w saturnie. A telefon naprawdę godny polecenia.

• Anonimowy
      Gość

Ale nie potrzebny jest kabel usb dotego telefony, wystarczy kupic usb bluetooth, dostępny w każdym sklepie komputerowym, w cenie od 10 zł. A telefon jest super. Ja zapłaciałam za niego 300 zł, bo był w promocji w saturnie. A telefon naprawdę godny polecenia.

• Anonimowy
      Gość

ja przedłużyłam umowę wziełam go za 1zł na 48 doładowań za 30zł ma on tylko 2 minusy nie ma słuchawek i kabla usb tak to jest super

• Anonimowy
      Gość

ja sie zastanawiam co mam kupić samsunga corby II czy avile

• Anonimowy
      Gość

Co do kabla USB: kabel USB który pasuje do NOKI pasuje także do tego modelu.
      Tylko właśnie po podłączeniu pojawia się jako aparat fotograficzny. Nie ma możliwości zapisywania plików w folderach.

• Anonimowy
      Gość
Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #260802 w Samsung Corby II S3850 oficjalnie zaprezentowany
Twoje informacje:

Anuluj