Start Forum Sprzęt Samsung Samsung chce przejąć koszulkę lidera producentów telefonów komórkowych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Firma Samsung postawiła sobie ambitne cele na najbliższe 3 lata. W przeciągu tego okresu koreańska firma chce stać się najbardziej popularnym producentem telefonów komórkowych na świecie, wyprzedając fińskiego giganta Nokię.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139322

Ja prawie od miesiąca używam Samsunga s5350, którego wybrałem z pełną świadomością zamiast nokii 6303. Muszę powiedzieć, że jak do tej pory jestem z niego w pełni zadowolony, bardzo dobra jakość połączeń audio i video, szybka przeglądarka, duże możliwości konfiguracyjne. Biorąc pod uwagę, że ten telefon 3G kosztował nawet kilka dyszek mniej niż owa Nokia (która jest telefonem GSM), to wydaje mi się, że plany Samsunga są do spełnienia.
      Dodatkowo nabije on sobie pewną liczbę klientów swoją rodziną telefonów Solid, którą są zachwyceni ludzie pracujący „w polu”, gdzie standardowe telefony są szybko zarzynane.

• Anonimowy
      Gość

chyba im się sufit na głowę spadł??
      ale kto nie ryzykuje w rawiczu nie siedzi!!

• Anonimowy
      Gość

Te kilka dyszek o których wspominasz jest wynikiem ładowania przez samsunga większej ilości toksycznych materiałów od nokii . Zapewniam Cię ,że mam nosa 🙂
      Dosłownie -alergia to taka choroba 🙁

• Anonimowy
      Gość

Oczywiście, że Samsung przejmie kontrolę na rynku tel. i jest to już tylko kwestia czasu. Sprzęt Samsunga w niczym nie ustępuje przereklamowanej, często tandetnej, Nokii. Bogactwo modeli, nowoczesne wzornictwo, doskonała jakość wykonania – myślę, że każdy kto widział parę modeli Samsunga zgodzi się, że jest to świetny sprzęt.

Samsung to większość rynku matryc LCD na świecie. Większość rynku pamięci na świecie. Większość rynku dysków twardych na świecie. I nie zdziwię się jeśli niebawem większość tel. na świecie. Czego im życzę bo zasługują na to.

Pamiętajmy, że nawet w zakresie playerów MP3 rządzi właśnie Korea – kultowa marka Cowon. Kto nie zna – zachęcam do zapoznania się z detalami.

Co do „toksycznych substancji” – wolne żarty. Sprzęt Samsunga spełnia identyczne, rygorystyczne normy co Nokia i każdy inny produkt dopuszczony na rynki światowe.

• Anonimowy
      Gość

Wave wygrywa wszystkie plebiscyty na najlepszy fon 201o od nowego roku w PL wave 2 a w 2 polroczu wave z ksenonem i 12mp!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #240473 w Samsung chce przejąć koszulkę lidera producentów telefonów komórkowych
Twoje informacje:

Anuluj