Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Chat 322 pierwszym modelem z dual SIM oraz fizyczną klawiaturą QWERTY

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Telefonów wykorzystujących dwie karty SIM jednocześnie jest jak na lekarstwo. Tych z pełną fizyczną klawiaturą QWERTY nie spotkamy prawie w ogóle. Tym razem Samsung postanowił nas zaskoczyć wydając pierwszy własny telefon klawiaturą QWERTY oraz funkcją dual SIM.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Jakoś mnie nie przekonuje, sprawia wrażenie ascetycznego i mało trwałego (ale to tylko wrażenie)

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138760

to że wygląda ascetycznie to według mnie duża zaleta. nie lubię wodotrysków.

• Anonimowy
      Gość

porządny telefon funkcjonalny i bardzo wygodny w pisaniu esów polecam 🙂

• Anonimowy
      Gość

Bardzo mnie się podoba a szczególnie różowy 😉
      Mam nadzieje,ze za niedługo bede go miała!
      A ile kosztuje na terenie polski??
      Pozdrawiam:D

• jurny
      Członek
      Liczba postów: 1188

pierwszy model samsunga dual sim z qwerty. takie telefony innych firm mozna dostac od jakiegoś czasu już.

• Anonimowy
      Gość

TELEFON PIEKNY,NIESTETY U NAS SPRZEDAWANE SA TYLKO Z MENU ANGIELSKIM? MŁODZI,ZNAJACY JEZYK DOSKONALE SOBIE PORADZA! JA NIESTETY WYRZUCIŁAM TYLKO PIENIAZKI,PONIEWAZ NIE DOCZYTAŁAM TEGO,ZE NIE MA MENU W JEZYKU POLSKIM. WGRANIE PRZEZ SERWISANTA JEZYKA POLSKIEGO JEST NIEMOZLIWE PONIEWAZ NIE JEST W POLSCE DOPUSZCZONY JESZCZE DO SPRZEDAZY?,,,,,,( GDYBY NIE TO BYŁBY FAJNYM TELEFONIKIEM?),,,,,,,

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #235180 w Samsung Chat 322 pierwszym modelem z dual SIM oraz fizyczną klawiaturą QWERTY
Twoje informacje:

Anuluj