Start Forum Rozrywka TV i muzyka Rusza naziemna telewizja cyfrowa DVB-T

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 27 października Telewizja Polska rozpocznie nadawanie cyfrowego sygnału naziemnego w formacie DVB-T. W ramach multipleksu MUX3 widzowie będą mogli oglądać TVP1, TVP2 (z TVP Warszawa), TVP Info w ich wersjach regionalnych oraz kanały tematyczne – TVP Kultura i TVP Historia. Programy będą niekodowane.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138804

przywroccie TVP dla lubuskiego!! jakos testowo mogl dzialac i nie bylo problemu, teraz finalnie lubuskie bedzie na samym koncu… 🙄

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Oby TVP z DVB-T nie wystartowała tak jak cyfrowa platforma TVP, z której pozostało tylko wspomnienie. Dobrze, że o całosć dba Emitel

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

czekam na zamówiona antenę i za kilka dni sam się przekonam jak to jest z tą tv dvb

• Anonimowy
      Gość

Czy ktoś może wie jak duży mają zasięg nadajniki z Wawki? (a dokładniej chyba spod wawki) Wiem że są dużej mocy, ale jak to w praktyce wygląda z zasięgiem? Czy np. w Siedlcach można odbierać programy? Czytałem że w Płocku, czy Kutnie odbiera ponoć…

• Anonimowy
      Gość

a nadają w HD?

• Anonimowy
      Gość

Wczoraj w wiadomościach mówili, że w HD mają w planach. Było kiedyś TVP HD w ramach testów. Fajny obrazek, miło było popatrzeć. Ale już od dawna nie ma.

• Anonimowy
      Gość

taaaa 3 mux rusza w lublinie 1 miał ruszyć pod koniec marca a tu dalej cisza no ale co się dziwić polska B

• Anonimowy
      Gość

Poruszony był tu wątek siedlec. Wiem że niektórzy juz odbierają ten sygnał. Natomiast u mnie nie znalazło mi żadnych kanałó cyfrowych. Dodam ze jest to blok Spółdzielni Mieszkaniowej. Podpinam sie pod gniazdo w ścianie skąd standardowe kanały TVP1, 2, polsat, tv4 odbieram w analogu.
      Czy ktoś się orientuje dlaczego nie łapie cyfrowych? tam jest chyba jak rozumiem jakaś antena zbiorcza.

• Anonimowy
      Gość

w Kutnie odbiera tylko 7 programów z Konina.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #235669 w Rusza naziemna telewizja cyfrowa DVB-T
Twoje informacje:

Anuluj