Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rozpoczęła się iPad-mania, 20-25 tys. zamówień na godzinę w przedsprzedaży

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Tablet giganta z Cupertino ma trafić do oficjalnej sprzedaży 3 kwietnia tego roku. iPad dostępny jest od tego piątku w przedsprzedaży. Zgodnie z pierwszymi wstępnymi prognozami iPad znika z wirtualnych półek w czasie krótszym niż niektórzy potrafią nacisnąć przycisk Kup teraz

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138224

kup mamo program z itunes zebym mogl youtube ogladac

• Anonimowy
      Gość

rewolucja jak rewolucja. ale nie dam sie skusic na ipad’a wystarczy mi macbook pro.

jedyna prawda tutaj jest to, ze apple potrafi zawładnąć ludzkimi sercami.

od kiedy przesiadłem się na mac os, nawet nie myślę już o windzie wiec nie można zarzucic apple, ze nie ma pomysłu na swoje produkty.

sa calkowicie dopracowane w kazdym szczegole i korzystanie z nich to prawdziwa przyjemnosc.

jedynym minusem jest cena – w polsce ZAPOROWA! w stanach umiarkowana i do przyjecia. Nie wiem dlaczego apple traktuje europe po macoszemu.

• Anonimowy
      Gość

Kotek widzisz my żyjemy w Unii Europejskiej a tu wszystko jest droższe niż w normalnym świecie. A wszystko dzieki wysokim podatkom i wysokim kosztom pracy.

• Anonimowy
      Gość

Jednej rzeczy firmie Apple można pozazdrościć – dobrego marketingu. Potrafią świetnie wykreować u ludzi zapotrzebowanie na przeciętnej jakości produkty za nieprzeciętną cenę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #192006 w Rozpoczęła się iPad-mania, 20-25 tys. zamówień na godzinę w przedsprzedaży
Twoje informacje:

Anuluj