Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulaminy Play Mixtura i telefony

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już 15 maja 2009 r. Play wprowadza nową ofertę MIX – Play MIXtura. Jest ona połączeniem niskiej ceny za minutę do wszystkich sieci, telefonów multimedialnych za 1 zł oraz dodatkowych pakietów. To od klienta zależy jak będzie wyglądała jego umowa i kiedy ją zakończy. Regulamin oferty Play Mixtura i Cenniki telefonów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138209

Jako wielki FAN STAREGO PLAYA stwierdzam że DZIŚ SIĘ DLA MNIE SKOŃCZYŁO BEZPOWROTNIE to co było dobre… LG KU VIEWTY przy 10 zł na 30 miesięcy ZA 549ZŁ???? przeciez to jest 3549ZŁ DO ZAPŁACENIA! a ten telefon NA KARTĘ kosztował jeszcze ostatnio w Playu 699 :/ CZY KTOŚ TU ABY NIE PRZEGINA? SAMSUNG F480 30 miesięcy po 10 zł – cena 849zł!!!!! co daje 3849zł!!!! I TO CO MNIE NAJBARDZIEJ ROZBAWIŁO to BRAK jakiegokolwiek telegonu za 1 zł przy najmniejszym zobowiązaniu! NAWET Nokia 2600 kosztuje 99 zł PLAY dużo stracił w moim przekonaniu 🙁 ja rozumiem że trzeba pokryć koszty nadajników itd. ale jednak KONIECZNOŚĆ comiesięcznego zobowiązania powyżej 20zł żeby dostać COKOLWIEK w sensownej cenie w czasach kiedy każdemu MOŻE ZABRAKNĄĆ GOTÓWKI na doładowanie co miesiąc JEST MOIM ZDANIEM ZŁYM pomysłem! SZKODA…

• Rork
      Członek
      Liczba postów: 133

Jak dla mnie kicha jeśli chodzi o ceny telefonów. Ja wziąłem sobie w zeszłym roku SE K530i za 3 grosze i ładuję 100 zł/4 miesiące, czyli 25 zł miesięcznie. Mam cały czas dużo środków na koncie, bo nie wykorzystuję. Nowa oferta oznacza, że musiałbym doładowywać min. 30, bo w ofercie za 20 miesięcznie wybór telefonów za 1zł jest żałosny. Może za 2 lata znowu zmienię operatora?

• Anonimowy
      Gość

Ceny telefonow wysokie, cennik tez nie duzo lepszy i nowszy, net w smsy drogie w porownaniu z konkurencja. Takze nie popisali sie ta oferta.

• Anonimowy
      Gość

A mają e63? bo chciałbym porównac (choć nie wiem czy to uprawnione0 z Orange Poleca?

• Anonimowy
      Gość

myslalem ze to mixplus jest zamotany jak zaczalem rozkminiac regulamin tych doładowań na stronce playa to po prostu nie mam pytań:/ jak tu kogos wyruchac hmm… mysla pewnie :/

• Anonimowy
      Gość
    • Anonimowy
      Gość

Czyli jeżeli załóżmy mam ofertę 30/30 i jednego miesiąca kupię 2 karty za 30 (przy czym każda ma ważność konta 30 dni) to czy przez 60 dni mogę nie doładowywać konta? Czy może jednak muszę znów po 30 dniach, żeby co miesiąc te 30 zł 'wpłacić’?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #175218 w Regulaminy Play Mixtura i telefony
Twoje informacje:

Anuluj