Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulaminy dla przedłużających umowę w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

„RePlay Extra” czyli oferta dla Klientów przedłużających umowę. Regulamin Oferty Promocyjnej „RePlay minuty z telefonem”, „RePlay Ekstra z minutami”, „RePlay Ekstra z upustem One Play” i „RePlay Ekstra z upustem Play Abonament”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138850

liczac srednio mozna sie zastanawiac nad play,lepsze sa warunki dla przycghodzacych z 3 i przenoszacych nr choc i te oficjalne warunki są godziwe,choc ceny fonów takie sobie(jak na play)

• Anonimowy
      Gość

no tak jak spekulowano, i zdania nie zmienie – niezbyt ciekawe, promowanie własnej sieci oraz tylko kilkumiesięczne tylko te pakiety, to trochę mało

• Anonimowy
      Gość

Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem?? Z każdym będą ustalać warunki INDYWIDUALNIE, więc dajcie im trochę czasu, analizuje to trochę jak cały rynek i mogę się założyć, że kto poczeka będzie miał wynagrodzone 🙂

• Anonimowy
      Gość

To po co dali jasne tabelki? Indywidualnie tylko z testerami chyba, a inni muszą się obejść smakiem, promowanie pakietów po sieci to naśladowanei konkurencji i tyle

• Anonimowy
      Gość

Mi sie kończy umowa we wrześniu, a juz teraz bym chciała przedłużyć – mi te propozycje baaardzo odpowiadają

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #168556 w Regulaminy dla przedłużających umowę w Play
Twoje informacje:

Anuluj