Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulamin Promocji Nowa Jedyna sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 8 lutego
      br. Polska Telefonia Cyfrowa zaoferuje swoim klientom taryfę „Nowa Jedyna”. Propozycja to m.in. abonament w cenie 55 zł z wliczonymi 180 minutami na rozmowy, a także pakietem 50 MB do swobodnego korzystania, m.in., z nawigacji w telefonie. Warunki Oferty Promocyjnej Nowa Jedyna i Załącznik cenowy Promocyjne telefony w sieci Era od 8.02.2010 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

O, widzę, że Era zauważyła obniżkę MTR do Play. Nowa cena 0,59zl , a było chyba 0,75zl. Może pozostali też to zauważą, kiedyś…

• Anonimowy
      Gość

Generalnie jest OK, jednak zaoferowali dobrą ofertę, inni mniej oferowali. Tutaj dorzucają jeszcze pakiet 50mb. Ktoś się może przyczepić że jednak jest rozdzielone ale i tak wygląda to niezłe.

• Anonimowy
      Gość

Te 50 mb to taka śmieszna pułapka,rachunek najmarniej wyniesie nie 55 zł.tylko ponad 100 zł.miałem już w Erze internet na abonament to wiem jak to naprawde wygląda

• Anonimowy
      Gość

Te 50 mb to taka śmieszna pułapka,rachunek najmarniej wyniesie nie 55 zł.tylko ponad 100 zł.miałem już w Erze internet na abonament to wiem jak to naprawde wygląda

• Anonimowy
      Gość

Ja mam 500mb za 15zł i nie widzę żadnej pułapki po prostu trzeba zapoznać się z taryfikacją oraz rozważnie używać. Także 50mb jak najbardziej fajne do abonamentu, może powoli zacznie już tak być że do każdego abo będzie wliczona jakaś transmisja danych.

• Anonimowy
      Gość

Średniawy ten abonament , ja mam za 30 zloty 190 minut !

• Anonimowy
      Gość

Ale bez telefonu. Tutaj i z telefonem i z paczką danych. Jest nieźle. Generalnie oferta podoba mi się. Oferty abonamentowe trzeba przyznać Era ma dobre, nawet bardzo.

• jogi
      Uczestnik
      Liczba postów: 330

Oferta nawet nawet. Ostatnio przy przedłużaniu oferowali mi za 70 zł 170 minut więc na pewno jest lepiej… idziecie w dobrym kierunku – tylko tak dalej!! 🙂

• Anonimowy
      Gość

o, i do play taniej. no proszę 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ale lipa. Nie dość, że pakiet 110 minut nie jest wymienny na smsy to jeszcze nie obejmuje sieci Play i jest wykorzystywany dopiero po pakiecie 70 minut wymiennych na smsy i obejmujących sieć Play. Czyli, że jak już wykorzystam te 70 minut i będę chciał zadzwonić do sieci Play to będę miał doliczane do abonamentu 59 groszy za każdą minutę mimo, że pozostanie mi jeszcze 110 minut na koncie. Jest to typowa dla Ery oferta dla niezorientowanych klientów lub dla takich, którzy nie mają czasu lub ochoty czytać regulaminu. Za taką ofertę to ja bardzo dziękuję, bo tak na prawdę "pełnowartościowych" minut jest tam tylko 70.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #189594 w Regulamin Promocji Nowa Jedyna sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj