Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe PTC nagrodzona w badaniu Premium Brand 2009

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W 4 edycji rankingu PremiumBrand, oceniającego reputację marek i firm wśród konsumentów i biznesu, Polska Telefonia Cyfrowa zwyciężyła w kategorii „Technologia–Media–Telekomunikacja”, otrzymując tytuł „Firmy Najwyższej Reputacji”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

Mieli nie tak dawno sporo sponsoringow oraz akcji charytatywnych wiec w zasadzie nie dziwi ta nagroda. Co do Heyah, jak dla mnie maja swoj styl i jak wchodzi jakas reklama to od razu wiem o kogo chodzi:)

• Anonimowy
      Gość

Działania ery można zauwazyć na wielu polach, nawet w takim You Can Dance. Oferty też ciekawe, skierowane do różnych gron odbiorców: Heyah, TakTaka, Era biznes…I ciągle wprowadzane nowinki technologiczne. Jak widać- ciągle ma wysoką renomę.

• Anonimowy
      Gość

Niech lepiej inwestuja w zasieg..sam prezes potwierdzil.jest co robic.bez tego nie ma podstaw by zastanawiac sie nad wyborem ofert ptc

• Anonimowy
      Gość

Ja na zasieg nie narzekam, nigdy mnie nie zawiodl. Zas oferty Ery sa dobre. I nie zgodze sie z tym co piszesz Mirek. To ze np u Ciebie nie ma zasiegu to nie znaczy ze inni nie beda mieli. Tak jak pisalem mam Ere i t juz od ponad 3 lat jezdzilem troche po kraju nawet bc mialem i zasieg byl zawsze, lepszy gorszy alby byl zawsze. Nie tak jak w przypadku Play lub Orange.

• Anonimowy
      Gość

Oddajcie zło…..je usługę doładuj z abonamentu w taryfach biznesowych.

• Anonimowy
      Gość

ja też nie mogę złego słowa powiedzieć na zasięg Ery, a nawet powiem że mnie nie zawodzi. Często jeżdżę w góry i mam tam zasięg. dobrze że chcą pokryć całą polskę 2G, bo to 3G to potrzebne przecież tylko w wielkich aglomeracjach. A każdy czasem lubi wyrwać się w dzicz i chce mieć tam kontakt ze światem

• Anonimowy
      Gość

Ja na zasięg z Wielkopolsce nie mogę narzekać. Ciągle coś "poprawiają", a nie jak Polkomtel: dużo pozwoleń widmo, ale z 2G w ogóle nie widać budowy! Jedynie Node’y stawiają, ale i tak są większe miasta, gdzie mimo pozwoleń, jeszcze nie ma 3G! Do tego tak operator minusa nastroszył piórka, po tym jak niby, pod względem liczby klientów, są nr 1, że chyba oferty, typu taryfa w Syfplusie: Twój Profil, są po prostu słabe, a lider technologiczny po raz kolejny zaliczył pad swojej "najnowszej’ platformy, obsługującej pre- paid i mix’y!

Tylko jedno mnie zastanawia, czy to, jak bardzo jest cenna marka Era, a także Heyah, ma dla szwabów z DT, tak naprawdę, jakieś znaczenie, mimo gadki na niektórych konferencjach prasowych?! Pewnie nie, ale jest jednym z wielu argumentów i dlategomamy jeszcze tak cenna markę, jak Era!

• Anonimowy
      Gość

U mnie zasięg Ery jest praktycznie zawsze. Może tylko w windach czy w głębokich podziemiach mam z tym problem- ale to norma.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #177263 w PTC nagrodzona w badaniu Premium Brand 2009
Twoje informacje:

Anuluj