Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przenoszenie numeru do Play Fresh będzie jeszcze łatwiejsze

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Już wkrótce przeniesienie numeru do Play Fresh będzie jeszcze łatwiejsze. Zmiany w przenoszeniu numeru są wynikiem sugestii użytkowników. Proces przenoszenia zostanie skrócony do jednej wizyty w salonie operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Zdaje się, że numer w Play już można przenieść podczas jednej i jedynej wizyty, ale pracownicy punktu do tej pory odradzali tą opcję, na wypadek gdyby coś nie poszło 😉

• Anonimowy
      Gość

No ja zlozylem wniosek wczoraj, dzisiaj odebralem karte. Troche myslalem nad tym, dlaczego nie sprzedaja karty od razu. Nie trzeba by bylo lazic dwa razy. No ale, przynajmniej od razu,wraz z wydaniem karty rejestruja numer 😉

• Anonimowy
      Gość

lepiej nich opiszą jak testy pakietów na net w pf..pewnie wyniki są tajne,podobnie jak i wyniki przepływnosci edge/3g w tych testach

• Anonimowy
      Gość

@ mirekb – i podbnie tajne jak wyniki finansowe czy szczegółowa baza klientów. w Playu to norma:)

• Anonimowy
      Gość

A teraz ile razy trzeba bylo pojsc? Ostatnio sieci znowu dzialaja w tych przenoszeniach numerow. Play stara sie ulatwiac, orange daje 120 zl za przeniesienie w biznesowej taryfie. Dzieje sie troche.

• Anonimowy
      Gość

W 99,9% jestem pewien ze trzeba było iść dwa razy. Raz z wnioskiem o przeniesienie a drugi raz po odbiór startera.

• Anonimowy
      Gość

Czegoś tu nie rozumiem – Przecież Play się chwalił, że przenosi numery w jeden dzień już od dawna. A tu czytam, że dopiero będzie można to robić..

Czyli jednak tak nie było??

Playu, kiedy zaczniesz mówić prawdę?;)

• Anonimowy
      Gość

Ta oferta była dostępna wyłącznie w abonamencie

• Anonimowy
      Gość

No tak kontrola UKE działa, ale jednak w Play trudności były. Teraz może groźba kar ze strony UKE dała o sobie znać i zaczęto naprawdę się starać z tym.

• Anonimowy
      Gość

no to play nam ciemnotę wciskał, od dawna przecież

grzmieli, że tylko u nich da się załatwić przeniesienie w

jeden dzień. jak słucham jak znajomi się na to skusili i z

nimi użerają się teraz to ciesze się, że nie zachciało mi się

przenieść. nikt nie jest doskonały, ale w plusie nie bardzo

mam na co narzekać.

• Anonimowy
      Gość

a mnie ciekawi kto da najwięcej za przeniesienie numeru. Mamy 60pln do play fresh, 120pln do orange dla firm, kto następny, kto da więcej? 🙂

• Anonimowy
      Gość

@gekon. "Najwięcej" w pre-paidzie daje Era. Jest to 200 zł do wydzwonienia jedynie w ramach sieci. Oczywiście tak duży bonus otrzyma jedynie osoba, która w przeciągu 12 miesięcy doładuje 21x25zł (525zł) ;(. To chyba oferta jedynie dla tych, którzy chcą wziąć udział w jakimś konkursie SMS’owym typu: kto da więcej aby dostać mercedesa ;).

• Anonimowy
      Gość

Gormar mam wrazenie, ze tutaj chodzilo raczej o to, kto daje wiecej jako bonus za samo przejscie do innej sieci (i to pewnie na abonament). Tutaj orange biznesowe ma to 120 zl i jest chyba nie zagrozone. A w prepaidach to juz tak jest roznie, raz jeden operator ma wielkie doladowania, raz inny.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #182134 w Przenoszenie numeru do Play Fresh będzie jeszcze łatwiejsze
Twoje informacje:

Anuluj