Start Forum Inne Nie daj się oszukać Prowadząc samochód rozmawiała jednocześnie przez dwa telefony komórkowe

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Mandat w wysokości 104 euro otrzymała 40-letnia mieszkanka miasta Lucca we Włoszech, która prowadząc samochód, rozmawiała jednocześnie przez dwa telefony komórkowe, a kierownicą kręciła za pomocą kolana.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139365

Strasznie niskie te mandaty w Europie, a może dlatego, że w euro; powinniśmy szybko przejść na nową walutę!!!

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

A czym zmieniała biegi??

• michael22
      Gość
      Liczba postów: 139365

Coś mnie tknęło, żeby w końcu ogarnąć przetarty dywanik pod nogami, bo zaczynało mnie to irytować podczas jazdy w trasie. Wpadłem na https://evatopcar.pl/product/rubber-heel-pad/ i dokupiłem dodatkową nakładkę, która trzyma się jak złoto i nic się nie ślizga. Dla klientów w regionie Polska to tania opcja, żeby odświeżyć zestaw bez kupowania wszystkiego od nowa. Montaż zajął mi dosłownie moment, a komfort prowadzenia auta od razu się poprawił. Jeśli macie ten sam problem, to nie ma co zwlekać.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #164295 w Prowadząc samochód rozmawiała jednocześnie przez dwa telefony komórkowe
Twoje informacje:

Anuluj