Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocyjny Plan Cenowy Bezlik w Plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak już informowaliśmy od 1 wrzesnia br. Plus wprowadza nową ofertę dla abonentów. Abonent może wybrać jeden z promocyjnych planów cenowych: „Bezlik i kupić aparat telefoniczny po promocyjnej cenie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

A jak z oferta bez telefonu?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

sms 1:1 no to ładnie :/

• Anonimowy
      Gość

xmsy i mmsy wymieniały się na minuty 3 do 1 więc kolejna ściema szanownego plusa.

• Anonimowy
      Gość

Pół roku temu (miałem jeszcze abo) może bym się zastanowił, bo oferta nie jest w końcu taka zła. Poza wymianą esemsów 1:1 i stawką do Play 72 gr. Obecnie nie motywuje do przejścia do Plusa. Nic ciekawego w stosunku do aktualnej oferty Play. Po prostu się już nie opłaca. przy książce zapełnionej abonentami P4. Dwa ostatnie abo Plusa dzięki MNP w listopadzie i grudniu przejdą do Play.
      A S+ ma Bezlik aż na 2 miesiące. Łaskawcy. Róbta tak dalej :lol

• Anonimowy
      Gość

fajnie..bo ja oczywiscie o tym nic nie wiedzialam i chcialam zrobic sobie wybrany nr wczoraj i nie przychodzila mi aktywacja a dlaczego?? bo wycofali to..porazka totalnaaa

• Anonimowy
      Gość

czy w tym bezliku do 5-ciu piszę i rozmawiam za darmo czy tylko rozmawiam?

• Anonimowy
      Gość

wow nielimitowana liczba bezpłatnych minut aż do pięciu osób. bomba!!!

• Anonimowy
      Gość

Super oferta:)jak to dobrze, że jestem że znajomymymi w Plusie:)

• Anonimowy
      Gość

W trzeciej tabelce mamy „Pakiet Minut do wszystkich sieci w Plusie” :lol Ileż to sieci posiada Plus?
      Patrzę na ofertę i widzę, że ucieczka z abonamentu za 25zł do 36i6 była dla mnie korzystna. Dawniej płaciłem 25zł i miałem 65minut do wszystkich, a teraz widzę, że abonament wzrósł do 29zł i dają 50minut do wszystkich. MMS-y za 40gr i minuta połączenia za 49gr to totalna porażka (w 36i6 15gr za MMS i 29gr za minutę połączenia). Dobra oferta skończyła się na Taryfach Kubali (minuty wymienne na smsy w stosunku 1:5), później już tylko regres (1:3).

• Anonimowy
      Gość

mam w plusie abonament 39- myślałam, że będzie fajnie, ale jest do bani. Płacę za abonament i nic z niego nie mam – prawie wszystko jest liczone poza nim, a miało być tak pięknie 😡

• Anonimowy
      Gość

przeszedłem z simplusa na abonamet i kicha straszna ma 80 minut do sieci wymienne na sms czyli wysle 2 sms i zabiera mi 2min no ale po co mi 300mms nie mogli mi dać 300sms
      niewiecie czy mozna zamienić mms na sms??
      to jeszcze nic bo na simplusie miałem jeszcze 25zł a po wszystkim mi sie to prztpomniało i sie pytam co z tą kasą o gościu mówi mi ze przepadło!!!! nigdy wiecej abonamętu!!!!!!! 😡 😡

• Anonimowy
      Gość

a czy ktos moglby powiedziec jak aktywowac ten bezlik do 5 trzeba jakims kodem?

• Anonimowy
      Gość

czesc wszystkim chciałam zapytać jak aktywować wiecej numerów w mix plus bezlik do pieciu dałam tylko jeden numer a niewiem co dalej może ktoś wie ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #232617 w Promocyjny Plan Cenowy Bezlik w Plusie
Twoje informacje:

Anuluj