Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocyjny Plan Cenowy Bezlik w Plusie
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość1 września 2010 o 00:28Liczba postów: 138397Pół roku temu (miałem jeszcze abo) może bym się zastanowił, bo oferta nie jest w końcu taka zła. Poza wymianą esemsów 1:1 i stawką do Play 72 gr. Obecnie nie motywuje do przejścia do Plusa. Nic ciekawego w stosunku do aktualnej oferty Play. Po prostu się już nie opłaca. przy książce zapełnionej abonentami P4. Dwa ostatnie abo Plusa dzięki MNP w listopadzie i grudniu przejdą do Play.
A S+ ma Bezlik aż na 2 miesiące. Łaskawcy. Róbta tak dalej :lol -
Anonimowy
Gość19 września 2010 o 12:47Liczba postów: 138397W trzeciej tabelce mamy „Pakiet Minut do wszystkich sieci w Plusie” :lol Ileż to sieci posiada Plus?
Patrzę na ofertę i widzę, że ucieczka z abonamentu za 25zł do 36i6 była dla mnie korzystna. Dawniej płaciłem 25zł i miałem 65minut do wszystkich, a teraz widzę, że abonament wzrósł do 29zł i dają 50minut do wszystkich. MMS-y za 40gr i minuta połączenia za 49gr to totalna porażka (w 36i6 15gr za MMS i 29gr za minutę połączenia). Dobra oferta skończyła się na Taryfach Kubali (minuty wymienne na smsy w stosunku 1:5), później już tylko regres (1:3). -
Anonimowy
Gość2 stycznia 2011 o 16:31Liczba postów: 138397przeszedłem z simplusa na abonamet i kicha straszna ma 80 minut do sieci wymienne na sms czyli wysle 2 sms i zabiera mi 2min no ale po co mi 300mms nie mogli mi dać 300sms
niewiecie czy mozna zamienić mms na sms??
to jeszcze nic bo na simplusie miałem jeszcze 25zł a po wszystkim mi sie to prztpomniało i sie pytam co z tą kasą o gościu mówi mi ze przepadło!!!! nigdy wiecej abonamętu!!!!!!! 😡 😡
-
-
AutorWpisy