Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocyjne doładowanie online w weekend (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Kończy się kampania reklamowa promocyjnych doładowań PLAY FRESH, w której słyszymy, że „Bruce Lee” wystarcza energii do 12 lipca. Czy tak jest?, mamy wątpliwości, na które zwrócili nam uwagę nasi Czytelnicy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139202

Zarowno inteligo jak i mbank realizuja przelewy w 3 min., wiec nie ma z tym problemu. Tylko wy robicie problem tam gdzie go nie ma. W co najmniej 2 innych bankach dziala to tak samo.

• Anonimowy
      Gość

w sobote i niedziele ? Chyba snisz…

• Anonimowy
      Gość

Zamiast trwać w niewiedzy – poczytaj jak działają usługi typu "Płacę z Inteligo" , "mTtransfer: , czy "Lukas e-przelew" .

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

czasami ludzie budza sie w ostatni dzien promocji o 23:59 lepiej zrobic to dzien wczesniej ja doladowalem sobie wczoraj w salonie 3*30 pln dostalem 65pln bonusu i po 30 minut do play oraz na wszystkie sieci w polsce wedlug mnie bardzo dobra promocja

• Peet
      Członek
      Liczba postów: 1

baczek obudź się, bo ty chyba przespałeś epokę bankowości internetowej. Nie raz doładowywałem konto w dni wolne z konta w banku, czy to inteligo, mbank, czy też ostatnio eurobank. News, jak by to Doda powiedziała, żenua.

• Anonimowy
      Gość

Zawsze można zapłacić za doładowanie kartą (jeżeli nasz plastik nam to umożliwia) i też bonus będziemy mieli przyznany.

• Anonimowy
      Gość

Rzeczywiście nie macie o czym pisać na tym telix.pl, takie pierdoły..

.. o dupie Maryny trzeba było napisać, i to ciekawsze… 😉 ! <hahaha>

• Anonimowy
      Gość

w bzwbk tez mozna doladowac w niedziele 3 minuty i jest dzila bo sam godzine temu zgarnolem te 15 zeta

• Anonimowy
      Gość

ktos kto to pisal, chyba nigdy nie doladowywał telefonu online,

• Kan
      Klucznik

Często ładuję przez internet. Ale to specyficzna sytuacja, która dotyczy tylko kilku banków. Teraz fakty data transakcji 11.07 data zrealizowania przez bank 13.07 o godzinie 0:45. Jak widać test potwierdził obawy Czytelników o to, czy bonus będzie przyznany w tym przypadku. I stąd pytanie do rzecznika prasowego Play Marcina Gruszki, czy użytkownicy Play Fresh mogą być spokojni o promocyjny bonus. Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Kan niedlugo to zaktualizauje ale juz teraz wrzucam news z blogu Marcin Gruszki rzecznika Play "Dostałem kilka pytań, w tym z portalu telix.pl, co z doładowaniami zrealizowanymi w piatek wieczorem, w sobotę za pośrednictwem banków, które oczywiście nie zrealizowały w weekend tych transakcji.

Dostaniemy wszystkie numery, ktore złożyły takie zlecenie i wszyscy użytkownicy otrzymają należne im 50% premii. Pewnie do końca tygodnia. Nie wiem, ale dam Wam znać. Jeżeli ktoś jej nie dostanie proszę o informacje. Chetnie pomogę."

• Kan
      Klucznik

I okazało się, że sprawa nie jest taka błaha, jak to sądzili niektórzy komentujący ten news. Można pochwalić Play za potwierdzenie, że niektóre banki nie realizują przelewów w weekendowe dni. Szkoda tylko, że zaniepokojeni użytkownicy Play Fresh musieli czekać aż do dziś na reakcje operatora i informację, że doładowanie promocyjne, może później ale zostanie zrealizowane.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #178506 w Promocyjne doładowanie online w weekend (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj