Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Testuj Play bez zobowiązań dla MNP

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 6 maja w ramach Promocji „[b]LongPlay 1 zł MNP[/b]” będzie można przetestować Play bez zobowiązań. Przenosząc numer do Play i wybierając ofertę LongPlay 1 zł z abonamentem 1 zł oraz umową na czas nieokreślony. Jeżeli się nie spodoba można w każdej chwili wrócić do swojej poprzedniej sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139230

genialna oferta ;D

• Anonimowy
      Gość

Ja nie wiem że im się tak opłaca dawac za 1 zł 60 min,lub stan darmowy.Trzeba będzie wykożystac takie cudo i aktywowac dwa startery z innej sieci.Na jednym te 60 min,a na drugim SD na te 6 miesięcy.Głupi by nie skorzystał za 1 zł.

• Anonimowy
      Gość

Czy ja dobrze przeczytalem? Za 1zl/mc mam Stan Darmowy? Toz to lepiej anizeli ladowac Play Fresh 30zl/mc! Zgadza sie czy cos nie tak z moim rozumowaniem? Gdzie jest haczyk? Po pol roku mozna zrezygnowac bo umowa jest na czas nieokreslony.
      :lol

Gdzies tez widzialem abonament za 1zl, ale warunki kosmiczne.

Haczyk: Jesli polaczysz sie z kims kto JEDNAK nie jest w Play(P4) a sie rozgadasz, to placisz 39gr/min i bedzie ladna sumka na najblizszej fakturze. 😳

• Anonimowy
      Gość

oferta jset nawet ciekawa, play stara sie wprowadzac jakas jakosc na rynku, ale moim zdaniem powinni sie bardziej skoncetrowac na ofercie abonamentowej, bo na razie mowi sie tylko o orange i ich nowych taryfach

• Anonimowy
      Gość

no to jest wlasnie oferta abonamentowa, jakbys nie czytal!!!

• Anonimowy
      Gość

JAK USTAWIĆ WIDEŁKI(limit) w PLAY? Na przykład na 20zl???
      Przypuszczam, ze gdy się rozgaaadam na e-fakturze mogę zobaczyć sumę większą aniżeli zarabiam:(

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Szkoda ze tylko na 6 miesięcy można korzystać z tych pakietów. 60 minut za 1 zł 😀

• Anonimowy
      Gość

Ktoś zdołał już podpisać umowę? Niech się pochwali. Jakie są wymagane zabezpieczenia dla osób fizycznych?

JAK USTAWIĆ WIDEŁKI(limit) w PLAY? Na przykład na 20zl???
      Przypuszczam, ze gdy się rozgaaadam na e-fakturze mogę zobaczyć sumę większą aniżeli zarabiam 😳

• Anonimowy
      Gość

no tak, widze. chodzilo mi bardziej o to, ze to za malo, aby wyrownac oferte orange. jednak taryfy w orange’u wydaja mi sie bardziej atrakcyjne.
      stad mysle, ze powinni cos jeszcze w abo wprowadzic.

• Anonimowy
      Gość

[b] Lecz się !![/b]

• Anonimowy
      Gość

a czy te 60 min to tylko rozmowy czy smsy też są darmowe do play?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #230408 w Promocja Testuj Play bez zobowiązań dla MNP
Twoje informacje:

Anuluj