Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Profil Wynurzenia w Plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W ramach Promocji od 15 czerwca użytkownicy oferty Twój profil w Simplusie będą mogli ściagnąć kontent w postaci tapety „Wynurzenia w Plusie” oraz skorzystania z Promocji „Darmowe Minuty do Plusa”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

nie wiem po co w ogóle robią takie promocje, dostanę za doładowanie konta te 30 min do Plusa i mam je wydzwonić w 2 dni bo znikną, a ciekawe jeszcze czy najpierw nie muszę wykorzystać kwoty doładowaia

• Anonimowy
      Gość

Kolejne "wynaturzenie" Minusa. Trzy "profile" wzajemnie wykluczające się z pakietami. I znowu 1,50PLN za zmianę profilu. Kto wymyśla te idiotyczne nazwy tych "promocji"? Czyli, przed doładowniem 1,50 na "wynaturzenia", wygadać i znowu 1,50 na inny profil. Niezła kołomyja, a co się Plus obłowi na grosikach to jego i na tych co zapomną przełaczyć i na nie dokońca zużytych pakietach! . Tak samo na rachunkach i BOK. Brawo! Instrukcję do Profili już drukujecie?

• Anonimowy
      Gość

Nie 6000 a 600 minut można dostać gratis przy doładowaniu za min.100zł.Poprawcie w tekście.

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już poprawione. Dziekuję za informacje Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe jak sie zmieni stawka za połączenia. Z płatnymi aktywacjami to polkomtel przegiął w 36i6 i najdziwniejszej promocji paczka gadaczka.

• Anonimowy
      Gość

widze mości panowie, że ta prumocja jest jakoś takoś kiepsko. wychodzi na to, że plus zamiast plusowac to zwyczajnie pikuje w dół przy okazji minusując… nie o takie polskie my walczyli.

• Anonimowy
      Gość

to mi się bardziej podoba opcja pomarańczy gdzie w nowym go są też bonusy w postaci bezpłatnych minut ale miesiąc na wykorzystanie i do wszystkich operatorów w zamian za doładowywanie co jakiś czas konta. A co do tapet do wejdźcie na orangeworld, tam to tego wszystkiego jest od groma.

• Anonimowy
      Gość

Zamienił stryjek pałeczkę na kijek

• Anonimowy
      Gość

kolejny sposob na wyciaganie z ludzi kasy i tyle, kto bedzie pamietal o tych pakietach. jedna wielka kołomyja!!!

• Anonimowy
      Gość

Nigdzie nie mogę się doczytać ile kosztuje normalna minuta do wszystkich w tym profilu czy też 29 gr czy więcej.

• Anonimowy
      Gość

Cena normalnej minuty w tym profilu to: 59 gr do wszystkich oprócz PLAY, do play 72 gr, sms 18 gr. A więc słabiutko…

• Anonimowy
      Gość

Czy powie mi ktoś w jaki sposób i jak skorzystać z tych minut na wynurzenia.Co po koleji? mam profil do wszyskich sieci 0,29gr, a chcę doładować konto!!!

Dzięki

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #176875 w Promocja Profil Wynurzenia w Plusie
Twoje informacje:

Anuluj