Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Minuty do Wszystkich 35 w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Minuty Do Wszystkich 35 to usługa w ramach której za 35 złotych przyznawany jest co miesiąc pakiet 140 minut do wykorzystania w ciągu jednego okresu rozliczeniowego na połączenia głosowe do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych w Polsce.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

dobre uzuplenienie abonamentu swiatecznego. przez boze narodzenie i sylwestra sie wygada tyle mysle. no i do wszystkich jest, nawet do play, hoho

• Anonimowy
      Gość

Trzeba przyznać że Orange się stara. Duży plus z mojej strony za ten pakiet

• Anonimowy
      Gość

oferta, tralllala, zasięg by poprawili, w Warszawie zrywa

nonstop!!!

• Anonimowy
      Gość

Ja problemu z zasiegiem w warszawie nie mam w ogole. Natomiast oferta rzeczywiscie niezla. Przez ostatnie 2 miesiace dali w abonamencie duzo. 3 rozne pakiety, swaiteczny abonament. Widac zmiany u pomaranczowych.

• Anonimowy
      Gość

Tak sobie porównuje ta oferte z play mixtura i wychodzi mi na to ze jednak tam połaczenia i smsy wychodza znacznie taniej.

• Anonimowy
      Gość

pulin: no, nie sadze. Nie wyjdzie Ci 25 groszy za minute, chocbys dwoil sie i troil. W playu daja stawke i pozniejzapominaja o usludze. W orange pracuja nad ofertami, zobacz jak sie abonament 55 zmienil (przeistoczyl sie w oferte swiateczna).

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #186685 w Promocja Minuty do Wszystkich 35 w Orange
Twoje informacje:

Anuluj