Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja kubek za doładowanie Play Fresh

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W Play wystartowała promocja „Kubek za doładowanie”. Aby zdobyć 5 unikalnych kubków należy zapisać się do promocji i zasilić konto łączną kwotą minimum 150 zł – dowiedział się Telix.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

Ale przybili warunek, doładowania za minimum 150zł. Sporo jak za kubek wartości mniej niż 10zł w hurcie :/// jedynie co jest na plus że doładowania się sumują ale jednak mają ich tylko 5 sztuk :D:D:D więc jak z telefonami 😀

• Anonimowy
      Gość

Niech se wsadzą ten kubek i paruwką popchają.
      Chcą przechytrzyć abonentów aby zwiększyć przychody.

• Anonimowy
      Gość

Jakiej pojemności jest ten kubek?

• Anonimowy
      Gość

zgodnie z regulaminem:

Warunki skorzystania z Oferty Promocyjnej „Kubek za doładowanie”
      1. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej kaŜdy, kto kupi Zestaw Startowy 9 PLN z Kubkiem (zwany
      dalej „Zestaw z Kubkiem”) za kwotę 9 PLN ma moŜliwość otrzymania pięciu kubków z kolekcji w
      zamian za doładowania.
      2. Z promocji „Kubek za doładowanie” moŜna skorzystać tylko z Zestawem Startowym 9 PLN z
      Kubkiem

A więc promocja jedynie dla nowych freshowców, a szkoda…

• Anonimowy
      Gość

i najlepsze jest to ze usluga ta nie dziala bo przed chwila wlasnie probowalem wbic ten kodzik z negatywnym rezultatem;):P

• Anonimowy
      Gość

Też mi „promocja”! Kubek za 30 zł… to już jest lekka przesada albo celowe robienie z Polaków skończonych baranów.

• Anonimowy
      Gość

Za jakie 30zł ? na allegro zrobią ci taki za góra 15-20zł Play ma go poniżej 10zł tak jak pisałem wcześniej. Zwykły kubek wart z 5zł i zrobienie napisu grosze… Kurcze na telixie nic o awarii Orange w całym kraju ?? Internet im siadł, jakaś poważniejsza awaria.

• Anonimowy
      Gość

Ta promocja jest od wakacji więc nie rozumiem o co chodzi? Że dla dotychczasowych tez można ?

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Jęknęła góra i urodziła mysz. Następna promocja będzie: doładuj za 300zł a dostaniesz 30 pinesek z chorągiewką Bangladeszu :lol

• Anonimowy
      Gość

10zł za kubek w hurcie?:)) Tyle to nawet w detalu nie chodzą :)) Chyba ze ktoś z firmy lapówkę od agencji wziął i kupił za firmowe kubki po 10zł:))

• Anonimowy
      Gość

Cudownie:)
      Nareszcie Play zrobił coś naprawdę miłego dla swoich abonentów…
      Wprawdzie spokojnie podzwonić nadal nie podzwonisz (albo sieci nie ma albo trzeszczy…) ale teraz dzięki Play kawy już można się napić:)
      Mam nadzieję że kolejna 'promocja’ wzbogaci abonentów a jakieś ciasteczka do tej kawy…
      Ciekawe co w kolejnej WSPANIAŁEJ PROMOCJI :lol

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe po ile kubki będą „chodziły” na Alledrogo?

• Anonimowy
      Gość

a ja taki kubek kupilem w inowroclawiu z starterem za 9zl

• Anonimowy
      Gość

A ja pijam tylko Tiger, Redd Bull… więc mnie taki kubek nie interesuje… Zresztą kto przy zdrowych zmysłach dałby za taki kubek trzy dyszki?????????????!!!!

Co by tutaj nie napisać to wszystko w sprawie tej „promocji” można określić tylko jednym porównaniem a mianowicie ta „PROMOCJA jest wyje**** w kosmos”. Play tak dalej a będziesz mieć opinię sieci w której są zupełnie zdebilowaciali ludzie którzy pracjuą w tzw. marketingu….

• Anonimowy
      Gość

ciekawe tylko jaką popularnością będzie cieszyć się ta promocja. Czy będzie o niej równie głośno,jak o działaniach konkurencyjnych sieci. Np. rozmowach obrotnych Orange ( z promowaną Nokią N8 za złotówkę w biznesie), czy C3 w Erze.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Rozdawanie kubków od jakiegoś czasu kojarzy mi się jednoznacznie z Facebookiem i akcją Maxwell House. Wciskali kubek termiczny każdemu, kto został fanem ich strony. Widzę, że zrobiło się to modne 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ale wy jesteście tępi :/
      Pierw weźcie się za słownik !
      Po 2 nie wiem, ale jak ktoś mieszka na zadupiu to mu może trzeszczy albo nie dociera do niego zasięg :lol :lol
      Schowajcie się…wieśniaki 🙄

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #241103 w Promocja kubek za doładowanie Play Fresh
Twoje informacje:

Anuluj