Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja kubek za doładowanie Play Fresh
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość10 stycznia 2011 o 16:57Liczba postów: 138211 -
Anonimowy
Gość10 stycznia 2011 o 17:28Liczba postów: 138211zgodnie z regulaminem:
Warunki skorzystania z Oferty Promocyjnej „Kubek za doładowanie”
1. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej kaŜdy, kto kupi Zestaw Startowy 9 PLN z Kubkiem (zwany
dalej „Zestaw z Kubkiem”) za kwotę 9 PLN ma moŜliwość otrzymania pięciu kubków z kolekcji w
zamian za doładowania.
2. Z promocji „Kubek za doładowanie” moŜna skorzystać tylko z Zestawem Startowym 9 PLN z
KubkiemA więc promocja jedynie dla nowych freshowców, a szkoda…
-
Anonimowy
Gość10 stycznia 2011 o 18:49Liczba postów: 138211 -
Anonimowy
Gość10 stycznia 2011 o 22:57Liczba postów: 138211Cudownie:)
Nareszcie Play zrobił coś naprawdę miłego dla swoich abonentów…
Wprawdzie spokojnie podzwonić nadal nie podzwonisz (albo sieci nie ma albo trzeszczy…) ale teraz dzięki Play kawy już można się napić:)
Mam nadzieję że kolejna 'promocja’ wzbogaci abonentów a jakieś ciasteczka do tej kawy…
Ciekawe co w kolejnej WSPANIAŁEJ PROMOCJI :lol -
Anonimowy
Gość11 stycznia 2011 o 07:45Liczba postów: 138211A ja pijam tylko Tiger, Redd Bull… więc mnie taki kubek nie interesuje… Zresztą kto przy zdrowych zmysłach dałby za taki kubek trzy dyszki?????????????!!!!
Co by tutaj nie napisać to wszystko w sprawie tej „promocji” można określić tylko jednym porównaniem a mianowicie ta „PROMOCJA jest wyje**** w kosmos”. Play tak dalej a będziesz mieć opinię sieci w której są zupełnie zdebilowaciali ludzie którzy pracjuą w tzw. marketingu….
-
Anonimowy
Gość11 stycznia 2011 o 13:41Liczba postów: 138211
-
AutorWpisy