Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja doładowań Play Frash w spocie Nunchacu (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

29 czerwca wystartowała nowa kampania promocyjna Play Fresh. Dzięki nowej promocji każdy kto doładuje się kwotą 30 zl dostanie 50% extra, promocja trwa do 12 lipca.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139210

lipa…bo musialbym jechac do najblizszego miasta po takie dalodowanie a najblizsze takie mam 40 km odemnie. a jesli chodzi o playmobile to nie mam konta takiego abym mogl kupic to na portalu. Powinni zrobic tak ze kazde doladowanie obojetnie gdzie kupione daje te 15 zeta za friko;] pozdro

• Anonimowy
      Gość

Doladowalem przez ta strone i nic ekstra nie dalo. 30zl doszlo i tyle. Nie dziala.

• Anonimowy
      Gość

…no nie gadaj,wczoraj doładowałem ze strony Pley,otrzymałem 50% i sms,a o zaistniałym fakcie wpłaty i sumy z promocji:)…

• Anonimowy
      Gość

Freshowiec masz rację. Szkoda że tak nie zrobili. lolek bajdurzysz. Po doładowaniu nie masz 15 PLN zaraz na koncie. W emailu piszą, że dostajesz w ciągu 24h. Ja dostałem po 3 czy 4 godzinach ten bonus. Doładowanie było przez ich stronkę z mbank. … ma rację. To działa! 🙂

• Anonimowy
      Gość

Play Frash – fix it

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #177757 w Promocja doładowań Play Frash w spocie Nunchacu (video)
Twoje informacje:

Anuluj