Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Blueconnect Starter pre-paid

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • superneo25
      Członek
      Liczba postów: 53

Era ponformowała że od dnia 12.02.2009 r. do odwołania, jednak nie pózniej niż do 31.12.2009 r. wprowadza promocję na zakup blueconnect startera.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139208

Jednak życie nie znosi próżni, wycofali Zero ale dali ciekawą opcję. 10 pln to mało, 3 grosze za 1o0 kb to naprawdę dobra cena, zwłaszcza w pre-paidzie

• Anonimowy
      Gość

BC Starter wcale nie jest taki atrakcyjny – lepsza jest Heyah z 2gr/100kB. A promocja marna… Na pewno nikogo nie zacheci do podpisania umowy, co najwyzej minimalnie zwiekszy ilosc aktywnych kart SIM.

• Anonimowy
      Gość

No ale Heyah pod kompa nie podepniesz, a przynajmniej nie tak łatwo jak BC. To trochę inny produkt, więc trudno to porównać, aczkolwiek rzeczywiście heyah ma bardzo fajne stawki za net

• Anonimowy
      Gość

A niby to dlaczego karte sim Heyah nie podepniesz pod net?

• Anonimowy
      Gość

3 gr dobra cena za 100 kb, o ludzie 🙂 ;o, a pkp to

szybkie i komfortowe oraz bezpieczne wycieczki miedzy

galaktyczne już za 1000 lat. Czloweku opanuj sie co

wygadujesz. Konsultacji ery kupuja na tel prywatne play,

wiem bo sam widzialem jak kupowalem play na karte !

MS93 i wosq dobrze zauwazyli nieporozumienie jakim jest

ta oferta. Pozdrawiam wszystkich. LTE JUZ ZA ROK !

• Anonimowy
      Gość

Nie rozumiem jak drogo ? tylko samo kosztuje pre internet w Plusie. Za jakosc sie placi nie ma co sie oszukiwac. Z blueconnectem mozna jezdzic po calej Polsce i zasieg zawsze bedzie, zas w Play nie koniecznie…

• Anonimowy
      Gość

Hahaha. Dobry żart tynfa wart. Taką promocję o może Era dawać. Wiadomo że skorzysta z nij kilka osób na Polskę więc nie ma problemu. Moim zdaniem dno. Tu są potrzebne zmiany w cenniku. Nie powinno w ofercie dedykowanej być drożej niż w ofercie na kartę dla dzieci (Heyah). Zaraz pewnie się ktoś w PTC kapnie i podniesie cenę transmisji w Heyah 😉 Panowie z PTC – jesteście żałośni.

• Anonimowy
      Gość

No a w prepaid play 30zl 2gb, blueconnet jest smieszny a to przeciez nie 1kwietnia. Sam mam taktak ale do neta mam prepaid playa

• Anonimowy
      Gość

Ale wy zenujaco piszecie, Play Play, internet Playa jest malo wart zeby nie powiedziec gorzej. W blueconnecie masz zasieg wszedzie w Play nie, do tego w bc macie hotspoty za free, w Play juz raczej nie. Do tego 3gr jest normalna stawka za normalny internet przedplacony podlaczany do komputera wiec nie mylcie tego z Heyah. Plus ma takie same stawki. 3 gr za 100 kilo

• Anonimowy
      Gość

Net Playa to raczej net stacjonarny i powolny. I zasięg nieciekawy. Hotspoty w erze to fajna sprawa, oferta bc też całkiem fajna.

• Anonimowy
      Gość

jak sim heyah nie podepne do pc?kabel czy blutem tel jako modem(wszystkie chyba juz teraz).heyah ma 100kb za 2grosze liczone ŁĄCZNIE zas tu OSOBNO wiec oplata jest podwójna zas co do jakosci transferu w sieci edge PTC mam od lat to samo zdanie.nieporozumienie.w simdacie czy OF na karte jest 3gr ale laczne.tu juz era zarabia duzo.pakiety na dane dla abonamentowcow 50MB 15PLN..sory bardzo ale moze tmobile to zmieni bo w samej erze co do transferu juz nic sie nie zmieni

• Anonimowy
      Gość

Tylko, ze w Plusie 3 gr. za dane wysylane i odbierane a w erze na pewno z osobna po 3 gr

• Anonimowy
      Gość

można jeszcze zaoszczędzić stosując kompresor (akcelerator) i wychodzi mniej transveru o 40-90%!

• Anonimowy
      Gość

Play ma tyle samo zasiegu 3G, co inni operatorzy. Tyle samo stacji bazowych a juz w tym roku bedzie ich wiecej 🙂 Poza tym 90 proc. uzytkownikow komorkowego internetu korzysta z niego na terenie miast 🙂 Play jest bezkonkurencyjny!

• Anonimowy
      Gość

Znam osobę z dużego miasta z internetem Play’a i ta bezkonkurencyjność jest na bardzo niskim poziomie. Może tanio, ale można zwariować. Internet wolny i i bardzo niemobilny.

• Anonimowy
      Gość

Używam playonline od 10 miesięcy. Nie narzekam, nie używałam wcześniej niczego innego, więc nie mam porównania. Z zasięgiem nie mam problemu, z prędkością też nie. Szczerze polecam.

Ale tak sobie myślę, czy aby 3gr za 100 kB to nie za dużo? Wystarczy policzyć i myślę, że jeśli chodzi o cenę, to play bije erę na głowę. Innych aspektów nie porównywałam, ale wiem, że mogą być dla niektórych bardziej znaczące niz cena.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #168517 w Promocja Blueconnect Starter pre-paid
Twoje informacje:

Anuluj