Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja Blueconnect Starter pre-paid
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość11 lutego 2009 o 17:09Liczba postów: 1392083 gr dobra cena za 100 kb, o ludzie 🙂 ;o, a pkp to
szybkie i komfortowe oraz bezpieczne wycieczki miedzy
galaktyczne już za 1000 lat. Czloweku opanuj sie co
wygadujesz. Konsultacji ery kupuja na tel prywatne play,
wiem bo sam widzialem jak kupowalem play na karte !
MS93 i wosq dobrze zauwazyli nieporozumienie jakim jest
ta oferta. Pozdrawiam wszystkich. LTE JUZ ZA ROK !
-
Anonimowy
Gość11 lutego 2009 o 18:20Liczba postów: 139208Hahaha. Dobry żart tynfa wart. Taką promocję o może Era dawać. Wiadomo że skorzysta z nij kilka osób na Polskę więc nie ma problemu. Moim zdaniem dno. Tu są potrzebne zmiany w cenniku. Nie powinno w ofercie dedykowanej być drożej niż w ofercie na kartę dla dzieci (Heyah). Zaraz pewnie się ktoś w PTC kapnie i podniesie cenę transmisji w Heyah 😉 Panowie z PTC – jesteście żałośni.
-
Anonimowy
Gość11 lutego 2009 o 19:01Liczba postów: 139208Ale wy zenujaco piszecie, Play Play, internet Playa jest malo wart zeby nie powiedziec gorzej. W blueconnecie masz zasieg wszedzie w Play nie, do tego w bc macie hotspoty za free, w Play juz raczej nie. Do tego 3gr jest normalna stawka za normalny internet przedplacony podlaczany do komputera wiec nie mylcie tego z Heyah. Plus ma takie same stawki. 3 gr za 100 kilo
-
Anonimowy
Gość11 lutego 2009 o 20:10Liczba postów: 139208jak sim heyah nie podepne do pc?kabel czy blutem tel jako modem(wszystkie chyba juz teraz).heyah ma 100kb za 2grosze liczone ŁĄCZNIE zas tu OSOBNO wiec oplata jest podwójna zas co do jakosci transferu w sieci edge PTC mam od lat to samo zdanie.nieporozumienie.w simdacie czy OF na karte jest 3gr ale laczne.tu juz era zarabia duzo.pakiety na dane dla abonamentowcow 50MB 15PLN..sory bardzo ale moze tmobile to zmieni bo w samej erze co do transferu juz nic sie nie zmieni
-
Anonimowy
Gość12 lutego 2009 o 09:42Liczba postów: 139208 -
Anonimowy
Gość23 czerwca 2009 o 10:01Liczba postów: 139208Używam playonline od 10 miesięcy. Nie narzekam, nie używałam wcześniej niczego innego, więc nie mam porównania. Z zasięgiem nie mam problemu, z prędkością też nie. Szczerze polecam.
Ale tak sobie myślę, czy aby 3gr za 100 kB to nie za dużo? Wystarczy policzyć i myślę, że jeśli chodzi o cenę, to play bije erę na głowę. Innych aspektów nie porównywałam, ale wiem, że mogą być dla niektórych bardziej znaczące niz cena.
-
-
AutorWpisy