Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Profil 39 gr do wszystkich w Simplusie ? (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Użytkownicy komórkowej oferty na kartę Simplus informują o pojawieniu się w E-Bok *110# możliwości włączenia nowego profilu 39 gr do Wszystkich, także Play. Pojawienie się nowego profilu w E-bok było błędem w systemie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

oby tylko nie pakiet 100minut za 39złotych do wszystkich (z cp i p4) ;-))

• Anonimowy
      Gość

No jeżeli tak będzie to według mnie na wstępie przegrali 🙂 Play ma do wszystkich 29 gr a Plus chce zaoferować 39 gr.

• Anonimowy
      Gość

@rafik owszem tylko warto miec na uwadze ze plus daje najwiekszy zasieg mobilnego internetu i z tego poziomu stawka 39 wygląda trochę jak play mixtura.inna kwestia ze gdyby do play było 39(oby nie po doładowaniu minimum 50pln 😉 to oferta całkiem niezła

• Anonimowy
      Gość

mirekb –> No ale mówimy tu o stawce za rozmowy, mobilny internet to zupełnie inna kwestia. Mając Play możesz mieć identyczny zasięg jak w Simplusie. Przełącz się ręcznie na Plus i po problemie. Poza tym ja nie porównuje mixów tylko dwa prepaidy (fresh i simplus)

• Anonimowy
      Gość

Zgadza się, wczoraj pisałem o tych 39gr/min. do wszystkich już na plusforum.pl. A kiedy napiszecie o możliwości ukrytej lepszej taryfikacji co 10kB w pakietach internetowych simplusa/36,6 i mixplusa? Dziękuję za małą nagrodę za udowodnienie tego sposobu;)

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Dziękujemy za informację, ze etui Hama Polska dotarło. Jak widać warto komentować na Telix.pl:) Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

no tak trochę lipnie bo co z tego że 39groszy do play jak również i pewnie do plusa też?? 😉

• Anonimowy
      Gość

Super że napisaliście ten artykuł, dziś EBOK *110# od rana nie działa.Może jak sie dowiedzieli że był przeciek to myślą nad zmianą oferty…

• Anonimowy
      Gość

Ale nie wiem czy zauważyliście ale dziś w e book Simplusa widnieje tylko 19gr do plusa i 39 gr do wszystkich a nie widnieje już tam profil 29 groszy do wszystkich prócz play.

• Anonimowy
      Gość

Każą płacić więcej za rozmowy po innych sieciach, żeby mieli z czego spłacać rozmowy do Play. Nie czaję tej polityki…

• Anonimowy
      Gość

ja i tak wole pra paidy orange – przynajmniej raz w miesiacu jest jakas nowa promocja…

• Anonimowy
      Gość

Ja mysle, ze to blad systemu.

Na pierwszych starterach z nowej serii bylo zaklejone 39gr naklejka 29gr. Musieli to zmienic z okazji Fresha, moze przypadkiem cos im sie w systemie starego wlaczylo.

• Anonimowy
      Gość

Orange daje ostatnio różne promocje, ale ich atrakcyjność jest wysoce dyskusyjna. Bambetl, w TT i Heyah często pojawiają się bonusowe doładowania- ostatnio jedno podwójne w grudniu, jedno podwójne teraz obowiązuje do lutego. Sądzę, że 39gr/min w profilu simplusa to jakiś błąd, bo to stawka astronomiczna, jak na polski rynek. W Hot po podwójnych doładowaniach jest ok. 15gr/min do wszystkich sieci!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #188177 w Profil 39 gr do wszystkich w Simplusie ? (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj