Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Powraca Podwójne doładowanie w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nawet dodatkowe 150 złotych ponownie będą mogli otrzymać na konto użytkownicy Tak Taka i Tak Tak Fona, abonenci ofert: Era Fun, Mega Fun, Nowa Era Mix, a także użytkownicy blueconnect starter. Oferta podwójnego doładowania rusza już od 26 maja br.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139239

NO SUPER !!!

• Anonimowy
      Gość

Tak to najlepsza promocja w pre-paidach zresztą wymyślona przez Erę. Prawdopodobnie także będzie w Heyah

• Anonimowy
      Gość

zgadzam się, bardzo dobra promocja, która dzięki regularności ma sens. co kilka miesięcy można podwójnie załadować, i mieć do następnej edycji promocji spokój i płacić mniej za usługi

• Anonimowy
      Gość

i dzięki temu Tik-Tak jeszcze jest w mojej kieszenie bo ja mam 29 gr(59gr/2 po podwójnym doładowaniu) od dawna 😛 i po co mi PF.

• Anonimowy
      Gość

Po to kolego, byś mial mozliwość telefonować i korzystać z mobilnego Internetu taniej. Przeanalizuj cenniki, promocje.

• Anonimowy
      Gość

No akurta internet w Play to z deczka porazka 12gr/100kB w Heyah jest 2gr/100kB wiec to jest dopiero cos. Podwojne doladowania sa naprawde w porzadku. Zreszta juz nawet pomijajac ze koszt rozmowy obniza sie o polowe to godziny za grosze sa bezkonkurencyjne.

• Anonimowy
      Gość

W tamtym roku dawaliście podwójne jak ochłap z totalnym wycudowaniem na koniec. Dzisiaj mam was … Do października nie muszę robić ruchów , a potem się pożegnamy. To podwójne możecie sobie wsadzić … wiecie gdzie? Na razie mam 2 fony ale w październiku zostanie jeden chyba, że przedłużycie ważność konta. Wtedy jeszcze trochę kupicie sobie czasu.

• Anonimowy
      Gość

Lepiej byly dali jak wssyztkie inne sieci 25-29gr poza siec a nie 59gr i zjechali z ceny za net pojedyncze polacznie 1,44zl, nie mowiac juz o kasowaniu jak za romaning przy poczcie glosowej wlaczonej zagranica.

• Anonimowy
      Gość

Nie ma co narzekać jednak te podwójne jest i to z czasem do końca czerwca nie tak jak Plus zrobił na kilka tylko dni i chyba nawet tylko na wydanie do swojej sieci. Obniża koszty wszystko się sumuję dla osób które mają rodzine i kumpli w sieci nie ma lepszej oferty.

• Anonimowy
      Gość

A mnie dziwi nie, że jeszcze nie jesteście we Freshu, ale że tkwicie w tym TT.

• Anonimowy
      Gość

ja juz w ten sposob nazbieralem 300zł i jakos nie moge tego wykorzystac pomiedzy promocjami ;]

dlatego z tej promocji juz nie skorzystam 😛

• Anonimowy
      Gość

Jak by nie dawać – podwójne, czy potrójne doładowanie

nawet to i tak freshijanie (analogiczne do chrześcijanie)

będą chwalić swojego boga czyli Play. Co by inni

operatorzy nie zrobili to oni swoje – Fresh i Play i tak

wkoło. Ile można. OK oferta dobra, ale nie róbcie z tego

religii. A może założycie partię PiF (PiS) Play i Fresh i

wystartujecie do Europarlamentu promować polską sieć

Play ?

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

a czemu ty sie czlowieku dziwisz ? tez mialem tt fakt podwojne doladowanie bylo dobre ale dlaczego ceny stanely w miejscu po drugie to juz jest druga religia powstala na bazie sieci kom pierwsi byli sa wyznawcy popa i jego pakietow sms-owych a tak faktycznie kazdy ma prawo sie wypowiedziec i wybrac najlepsza oferte play wygrywa pod wzgledem cen ,029 do wszystkich 0,05 na stacjonarne i w sieci roczny koszt utrzymania numeru 5 pln nie zapomnij o calkowicie darmowych sms-ach bo wedlug mnie lepiej co 5 dni doladowac za 5 pln i miec 500 sms-ow a kase wydac np na pakiet 100 minut do play i na stacjonarne niz kupowac pakiet 600 sms-ow za 6 pln w orange

• Anonimowy
      Gość

promocja rewelacyjna, ja doladowuje sobie TT od tej promocji do nastepnej. Majac 150zl dane za darmo , plus rozmowy 29gr/GODZINE oferta rewelacja…inni operatorzy sa w tyle i to daleko

u mnie rozmawialem 583 min (prawie 10godzin) i zapalcilem 66zl, natomiast rozmawiajac po 29gr/min zaplacil bym 169zl, wiec 103 zl mam zaoszczedzine, oferta rewelacja

• Anonimowy
      Gość

Widzisz jak możesz się cieszyć, że znowu dali 2xTT. Nie ma to jak zadowoleni klienci. Niespodzianki są miłe prawda? Jeżeli Era utrzyma te 29groszy na STAŁE to dla niektórych (większość w Erze+stacjonarne) ta oferta będzie zawsze NAJLEPSZA i bezkonkurencyjna. I bardzo dobrze, bo pozostali muszą się starać o swoich klientów wymyślając inne ciekawe zachęty.

• Anonimowy
      Gość

Ta Era to porażka. Ludzie uciekja z TAK TAKA i nie wiedza co robic

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie to dobra oferta na rozmowy w sieci, wychodzi kilkanaście groszy za nawet godzinną rozmowę. w sumie każda rozmowa powyżej 3 minut w sieci jest tańsza niż w Playu, do innych sieci droższa może o 3-4 grosze. zatem poziom podobny, po co więc odchodzić?

• Anonimowy
      Gość

ja nie narzekam. Doładowania darmowe są dość regularne i dzięki temu tak na prawdę ceny za połączenia są niższe niż w cennikach.

• Anonimowy
      Gość

To jest pseudopromocja, ponieważ zamiast trzech miesiecy ważności konta po doładowaniu jednorazowym w wysokości 50 zł mam skróconą ważność konta do dwóch miesięcy przy dwukrotnej kolejnej opłacie po 25 zł.Czyli za 2 miesiące muszę znowu zapłacić 25 zł, żeby mieć możliwość korzystania z połączeń wychodzących.Jednym słowem Era nabija nas w butelkę jak zwykle.Dlategoteż po ustaniu owej "promocji" zmieniam operatora.

• Anonimowy
      Gość

Zadzwoniłem do BOK pod 9602 i potwierdziło się to co przypuszczałem.Promocja podwaja doładowanie , ale nie obejmuje ważności konta.Gdybym wiedział o tym wcześniej , wówczas gdy miła pani z Ery mi owo doładowanie zaproponowała nigdy bym się na to nie zdecydował.Ta Pani powinna mnie powiedzieć to co usłyszałem od konsultanta Ery.Ale tak działa ten operator – z zaskoczenia.Wstyd!!!

• Anonimowy
      Gość

Promocja podwójnych doładowań przedłuża ważność konta, ale tylko z doładowań. Bonus nie przedłuża ważności konta. 25 zł to miesiąc, 150zł- 6 miesięcy, czyli w takim układzie przedłuży ci ważność konta o kolejne 7 miesięcy. Najlepiej doładowywać przez stronę ery, bo dostaje się jeszcze 10% gratis. Plus zwyczajowe bonusy za doładowanie. Stawki wychodzą takie, jak u konkurencji. Nawet połączenia do Play to stawka 40gr/min. A wewnątrzsieciowe i na stacjonarne najtańsze na rynku- kilkanaście groszy za minutę. Najlepsza tego typu promocja.

• Anonimowy
      Gość

Co ile miesięcy era wprowadza tą promocję?

• Anonimowy
      Gość

Wychodzi jedna promocja średnio na 2-3 miesiące. Było w grudniu, było w lutym, jest w czerwcu.

• Anonimowy
      Gość

adalips, takie zasady były zawsze: kwota premii nie przedłuża ci ważności konta. Może i są tacy, którzy chcą podwoić sobie tylko 25 zł, ale bardziej się opłaca podwoić np. 100zł. Masz wtedy 225 zł na koncie i ważne przez 5 miesięcy. Podwojenie 150 daje ci dodatkowych 325 zł i zsummowanych 7 miesięcy ważności. I masz spokój z wydatkami na telefon przez kilka miesięcy przy minimalnym wkładzie. I na dodatek niskie stawki za wszystkie usługi. I nie jest tak, jak np. w Orange, że ci się środki promocyjne wyzerują po pewnym czasie, ale możesz je wykorzystać lub przedłużyć.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Odpowiedź #175569 w Powraca Podwójne doładowanie w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj