Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Powraca Podwójne doładowanie w sieci Era
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość22 maja 2009 o 16:23Liczba postów: 139239 -
Anonimowy
Gość22 maja 2009 o 18:30Liczba postów: 139239W tamtym roku dawaliście podwójne jak ochłap z totalnym wycudowaniem na koniec. Dzisiaj mam was … Do października nie muszę robić ruchów , a potem się pożegnamy. To podwójne możecie sobie wsadzić … wiecie gdzie? Na razie mam 2 fony ale w październiku zostanie jeden chyba, że przedłużycie ważność konta. Wtedy jeszcze trochę kupicie sobie czasu.
-
Anonimowy
Gość22 maja 2009 o 19:14Liczba postów: 139239 -
Anonimowy
Gość22 maja 2009 o 22:20Liczba postów: 139239Jak by nie dawać – podwójne, czy potrójne doładowanie
nawet to i tak freshijanie (analogiczne do chrześcijanie)
będą chwalić swojego boga czyli Play. Co by inni
operatorzy nie zrobili to oni swoje – Fresh i Play i tak
wkoło. Ile można. OK oferta dobra, ale nie róbcie z tego
religii. A może założycie partię PiF (PiS) Play i Fresh i
wystartujecie do Europarlamentu promować polską sieć
Play ?
-
a czemu ty sie czlowieku dziwisz ? tez mialem tt fakt podwojne doladowanie bylo dobre ale dlaczego ceny stanely w miejscu po drugie to juz jest druga religia powstala na bazie sieci kom pierwsi byli sa wyznawcy popa i jego pakietow sms-owych a tak faktycznie kazdy ma prawo sie wypowiedziec i wybrac najlepsza oferte play wygrywa pod wzgledem cen ,029 do wszystkich 0,05 na stacjonarne i w sieci roczny koszt utrzymania numeru 5 pln nie zapomnij o calkowicie darmowych sms-ach bo wedlug mnie lepiej co 5 dni doladowac za 5 pln i miec 500 sms-ow a kase wydac np na pakiet 100 minut do play i na stacjonarne niz kupowac pakiet 600 sms-ow za 6 pln w orange
-
Anonimowy
Gość23 maja 2009 o 08:52Liczba postów: 139239promocja rewelacyjna, ja doladowuje sobie TT od tej promocji do nastepnej. Majac 150zl dane za darmo , plus rozmowy 29gr/GODZINE oferta rewelacja…inni operatorzy sa w tyle i to daleko
u mnie rozmawialem 583 min (prawie 10godzin) i zapalcilem 66zl, natomiast rozmawiajac po 29gr/min zaplacil bym 169zl, wiec 103 zl mam zaoszczedzine, oferta rewelacja
-
Anonimowy
Gość23 maja 2009 o 14:21Liczba postów: 139239Widzisz jak możesz się cieszyć, że znowu dali 2xTT. Nie ma to jak zadowoleni klienci. Niespodzianki są miłe prawda? Jeżeli Era utrzyma te 29groszy na STAŁE to dla niektórych (większość w Erze+stacjonarne) ta oferta będzie zawsze NAJLEPSZA i bezkonkurencyjna. I bardzo dobrze, bo pozostali muszą się starać o swoich klientów wymyślając inne ciekawe zachęty.
-
Anonimowy
Gość24 maja 2009 o 07:46Liczba postów: 139239 -
Anonimowy
Gość27 maja 2009 o 15:41Liczba postów: 139239To jest pseudopromocja, ponieważ zamiast trzech miesiecy ważności konta po doładowaniu jednorazowym w wysokości 50 zł mam skróconą ważność konta do dwóch miesięcy przy dwukrotnej kolejnej opłacie po 25 zł.Czyli za 2 miesiące muszę znowu zapłacić 25 zł, żeby mieć możliwość korzystania z połączeń wychodzących.Jednym słowem Era nabija nas w butelkę jak zwykle.Dlategoteż po ustaniu owej "promocji" zmieniam operatora.
-
Anonimowy
Gość27 maja 2009 o 16:26Liczba postów: 139239Zadzwoniłem do BOK pod 9602 i potwierdziło się to co przypuszczałem.Promocja podwaja doładowanie , ale nie obejmuje ważności konta.Gdybym wiedział o tym wcześniej , wówczas gdy miła pani z Ery mi owo doładowanie zaproponowała nigdy bym się na to nie zdecydował.Ta Pani powinna mnie powiedzieć to co usłyszałem od konsultanta Ery.Ale tak działa ten operator – z zaskoczenia.Wstyd!!!
-
Anonimowy
Gość3 czerwca 2009 o 15:12Liczba postów: 139239Promocja podwójnych doładowań przedłuża ważność konta, ale tylko z doładowań. Bonus nie przedłuża ważności konta. 25 zł to miesiąc, 150zł- 6 miesięcy, czyli w takim układzie przedłuży ci ważność konta o kolejne 7 miesięcy. Najlepiej doładowywać przez stronę ery, bo dostaje się jeszcze 10% gratis. Plus zwyczajowe bonusy za doładowanie. Stawki wychodzą takie, jak u konkurencji. Nawet połączenia do Play to stawka 40gr/min. A wewnątrzsieciowe i na stacjonarne najtańsze na rynku- kilkanaście groszy za minutę. Najlepsza tego typu promocja.
-
Anonimowy
Gość25 czerwca 2009 o 13:55Liczba postów: 139239adalips, takie zasady były zawsze: kwota premii nie przedłuża ci ważności konta. Może i są tacy, którzy chcą podwoić sobie tylko 25 zł, ale bardziej się opłaca podwoić np. 100zł. Masz wtedy 225 zł na koncie i ważne przez 5 miesięcy. Podwojenie 150 daje ci dodatkowych 325 zł i zsummowanych 7 miesięcy ważności. I masz spokój z wydatkami na telefon przez kilka miesięcy przy minimalnym wkładzie. I na dodatek niskie stawki za wszystkie usługi. I nie jest tak, jak np. w Orange, że ci się środki promocyjne wyzerują po pewnym czasie, ale możesz je wykorzystać lub przedłużyć.
-
-
AutorWpisy