Start Forum Sprzęt Samsung Polska premiera dwukartowego telefonu Samsung Duoz C6112

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Samsung rozpoczyna nowy rok nowym „dwukartowcem” Duoz C6112. Ten klasyczny slider z powodzeniem wybawi nas z konieczności obsługiwania i noszenia przy sobie dwóch telefonów. Cena – 699 PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138400

Fajnie, że konkurencja rośnie w dwukartowcach, ale nie jest to jakaś rewelacyjna oferta, ponieważ przykładowo myPhone 6691 jest dwa razy droższy (od 299zł) również z Touch Screen 2,4"… Myślę, że już chociażby na tle tego myPhona Samsung wypada bardzo słabo. Jedynym plusem może być znana marka międzynarodowego giganta, jednak ja w to nie wierzę, bo myPhone daje gwarancję door2door, co jest potwierdzeniem jego wysokiej jakości

• Anonimowy
      Gość

jeśli chodzi o dwukartowce, to jeśli Samsung będzie dalej wypuszczał telefony, gdzie trzeba się "przelogowywać", to konsument zamiast tego wybierze przykładowo myPhona, w którym świetnie to działa i jest aktywne cały czas

• Anonimowy
      Gość

w biedronce swojego czasu byłą promocja na model myphone 8810tv za 300zł. więcej bajerów, rozsądna cena i jakość… samsung nie ma większych szans tak naprawdę

• Anonimowy
      Gość

Ale reklamiarze myphone! W samsungach nie trzeba kart prze logowywać. W dotykowym wybieramy kartę palcem, a w nie dotykowych przynajmniej w moim D880 przycisk jest z boku obudowy, trochę mało ergonomiczny według mnie ale działa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #187471 w Polska premiera dwukartowego telefonu Samsung Duoz C6112
Twoje informacje:

Anuluj