Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Policja żąda okazywania telefonów komórkowych podczas legitymowania. – Takie działanie jest bezprawne – komentują prawnicy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139183

Nic nie trzeba im okazywać mogą cię w dupe pocalować jak tylko któryś chce to ma sie wylegitymować i 1 telefon i ma pozamiatane żądac to psy sobie mogą.

• Anonimowy
      Gość

tom, litości, chłopaku, naucz się pisać. Do tego czasu, zamilcz

i odłącz klawiaturę od komputera. Zrobisz wszystkim duuużą

przysługę.

• Anonimowy
      Gość

W Katowicach to samo – nie raz i nie dwa spisując mnie policja sprawdzała numery imei telefonu. Ja akurat w tym nie widze problemu, gdyby to tylko szybciej trwało – bo dyspozytor to chyba zwykle ma na noc ;p

• Anonimowy
      Gość

no jak dla mnie to Tom ma rację

• Anonimowy
      Gość

Jak dla Toma ktoś ukradnie komórkę (chyba, że Tom am telefon typu dres&łom), to jak Policja znajdzie ten telefon? Przez jasnowidza czy w trakcie takiej kontroli? Jeszcze nigdzie nie napisali na forum, że gdzieś wróżka wskazała kto ma kradzione telefony.

Tom – pisz jak uczciwy Polak a nie jak śmieć-dres…

• Anonimowy
      Gość

Oni powinni sprawdzać na bieżąco komisy a nie normalnych ludzi z ulicy! won z psami jak im powiesz że nie dasz sprawdzić to cie będą straszyć i na dołek wezmą i gdzie tu uczciwość skoro ich działanie jest nielegalne?! :/

• Anonimowy
      Gość

Z tego co wiem operatorzy moga zablokowac nr imei to raz dwa skoro moga to zrobic to mysle ze przy logowaniu do stacji bazowej jakies dane tel sa widoczne co moze pomoc zlokalizowac dany tel ale moge sie mylic

• Anonimowy
      Gość

Ja mam telefony kupione a nie kradzione i takich kontroli sie nie boje. A jesli w ich czasie wpadnie jakis zlodziej czy paser to tym lepiej. Swoja droga kompletnie nie rozumiem tej nagonki na Policje – jesli nie jest sie zlodziejem to tylko sie cieszyc, ze Policja istnieje…

• Anonimowy
      Gość

Mówcie co chcecie ale policja znalazła mój telefon na drugim końcu polski, po drugie funkcjonariusze policji nie biorą telefonu do ręki tyko proszą o przedyktowanie nr IMEI

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #185096 w Policja sprawdza komórki?
Twoje informacje:

Anuluj