Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Polacy, wybierając operatora kierują się ceną

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak poinformował UKE, Polacy, wybierając operatora komórkowego, kierują się przede wszystkim ceną oraz możliwością skorzystania z promocji i rabatów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

To zdanie sie kupy nie trzyma " W ofercie abonamentowej klienci Play płacą 0,39 zł za minutę połączenia, o 9 groszy więcej niż w ofercie Plus (0,48 zł). " – proponuje wyciąć "niż" i bedzie ok.

• Anonimowy
      Gość

Witam. Mam pytanko… czy w momencie przejscia z orange go przy stanie konto 250zl na play…. 200 zl zostanie przeniesione?? czy orangutan sobie to zabierze ??

• Anonimowy
      Gość

Zabierze.

m.in dlatego nie warto robić skarbonki z telefonu.

• Anonimowy
      Gość

jakies stare ceny tu macie simplus rowniez ma o,29gr za min do wszystkich oprocz play a heyah ma o,25gr za min w pakiecie za 5,90 na miesiac chyba ze zaladujesz za 50 zl to pakiet jest za darmo

• Anonimowy
      Gość

ale tu jest brany cennik podstawowy a nie jakieś pakiety , taryfy czy profile

• Anonimowy
      Gość

a czym się mają kierować – węchem, smakiem, barwą,

• Anonimowy
      Gość

Większość polaków nie kieruje się ceną usługi tylko telefonem z 1zł i najlepiej ofertą na kartę z telefonem w tej cenie. To dlatego Zetafon tak dobrze się sprzedaje na te 3 lata.

Taka jest prawda.

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem trzeba się kierować rozumem a nie cenami – co mi po niskich cenach jak nie mogę np. normalnie porozmawiać bo przechodząc z pokoju do pokoju nonstop przełącza mi się sieć na roaming. Dlatego wolę Orange.

• Anonimowy
      Gość

heron – duży masz ten pokój.

• Anonimowy
      Gość

~Kolec Brak zrozumienia tekstu (-: Przecież Heron ma co najmniej 2 pokoje (-:

• Anonimowy
      Gość

Stawki wyjściowe to jedno, a w praktyce oferta- to drugie. Są zawsze jakieś bonusy, pakiety, taryfy do wykupienia. Zgadzam się z tym, że wybiera sie operatora ze względu na cenę, ale też ze względu na różne możliwości stworzenia własnej taryfy. Przykład: 59gr w nTT po 4 miesiącach to 56gr do wszystkich i możliwość wykupienia taryfy 29gr/godzinę rozmowy do sieci i na stacjonarki. W Popie, TT i sm+- numerki za grosze w sieci i na stacjonarne, pakiety minut do sieci i na stacjonarne- również w Play. Cena jest wyznacznikiem, ale bywa zróżnicowana w zależności od tego do kogo się dzwoni. Do Play’a z w3 jest zawsze drogo, wewnątrz sieci wszędzie jest taniej.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #171642 w Polacy, wybierając operatora kierują się ceną
Twoje informacje:

Anuluj