Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Plus to najbardziej nowatorskie rozwiązania

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Plus zdobył zaufanie Polaków i jest największą siecią komórkową w Polsce. Według danych na koniec 2008 r., klientami sieci było 14 mln 473 tys. osób, czyli więcej niż u każdego z konkurentów. Największa sieć w Polsce oferuje także największy zasięg mobilnego internetu. W połowie marca br. sieć Plus zaproponowała jedne z najtańszych połączeń na rynku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• armin84
      Członek
      Liczba postów: 1

brawo Plus!!!

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

NIE TO ŻEBYM SIĘ CZEPIAŁ, ALE ZALATUJE MI TU REKLAMĄ, LUB ARTYKUŁEM SPONSOROWANYM – "Plus to najbardziej nowatorskie rozwiązania" BRZMI JAK HASŁO REKLAMOWE!!!

• Anonimowy
      Gość

brawo PLUS! Mają klasę, a nie jak jakiś tam "plej"! ! ! 🙂

• Anonimowy
      Gość

Właśnie o to chodzi, że brakuje plusowi klasy. Plus dla wieśniaków:)

• Anonimowy
      Gość

Mnie Plus zawiódł i to trzykrotnie:

1. Okradli mnie na pakietach na łączną kwotę prawie 80 zł

2. Taryfa Twój Profil to jak dotąd szczyt pakieciarstwa i de fuckto podwyżka. Jedynie darmowy numer i pakiety internetowe są warte uwagi.

3. iPlus Simdata – od lat taki sam. I co z tego, że pierwsza na rynku, gdy są lepsze oferty?

A o MixPlusie słyszę opinie, jako było by to najmniej opłacalne ze wszystkich Mixów.

• Anonimowy
      Gość

Materiał Polkomtela, nic nowego nie wnosi de facto, takie resume ich działalności. Chociaż mogli troche mniej to lukrować, bo całości nie jestem w stanie przeczytać 🙂

• Anonimowy
      Gość

Zasieg 3g najwiekszy w kraju,edge maja moze dla80%populacji ale jak juz to180/100 kbs w edge lape,nie jak w orange czy erze ledwie100/600,mix w plusie to sukces z2powodow:1umowa na doladowania i pakiety z kasy glownego konta(patrz orange).mnie pozycja plusa nie dziwi..nawet play polowe swojego ruchu w sieci puszcza plusem bo to siec o najlepszym zasiegu..nawet oni to wiedza

• Anonimowy
      Gość

Plus to najbardziej nowatorskie rozwiązania, na pewno najszybcie reagująca sieć na nowości. Potwierdza to fakt, że są największą siecia komórkową obecnie w Polsce

• Anonimowy
      Gość

Bylem w plusie 4 lata i podziekowalem za te nowosci.

• Anonimowy
      Gość

Czy ktoś wie do służy opcja w Magager iPlusa__CSD__ (mam modem E220 w USB) za 1min/4zł (145min 560zł) musiałem zapłacić ! Znam innych tak samo jest jeden 1200 zł za używanie zapłacił.Umowy zerwać nie mogłem i podziękowac,ale nie zapomne tej sumy nigdy.Mam jeszcze rok do zerwania umowy (nie chcem ale muszem!).Pozdrawiam czytających.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #172421 w Plus to najbardziej nowatorskie rozwiązania
Twoje informacje:

Anuluj