Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus reklamuje Letnie Gawędy w Taryfach Syberyjskich (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak Polska długa i szeroka latem snują się gawędy. O tym, że z sieci Plus korzysta najwięcej użytkowników w Polsce. A na wakacje dajemy liczne okazje, by Klienci zyskali nowe sprawności – w oszczędzaniu, gawędzeniu i idealnym dopasowaniu taryfy u największego operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

plus razem gorzej w nagoreszej sieci w polsce

• Anonimowy
      Gość

jednak te reklamy są słabe…jakies pitolenie przy ognisku 🙂 kogo interesują harcerze? heyah pokazał jak się robi nowoczesne spoty

• Anonimowy
      Gość

przyjdzie klient do punktu plusa,mysle moze jak tyle do gadania minut.moze mysli ze podpisze umowe z abo do 50pln a tu juz schody ;-))potem klient juz wie ze 14 440 minut dzieli sie na 24 okresy rozliczeniowe,potem okazuje sie byc moze ze wielu znajomyc w plusie nie ma lub sa przeniesieni do play i buli za gawędy jedyne 0,72 pln za min..a w abo za 25pln ma az 30minut i telefon za1pln z okresu 2007roku,wtedy cena minuty to(25/30) jedyne 83gr za minute.a jak zapyta czemu cena w tabelce inna uslyszy ze to ceny po wykorzystaniu abo.PYTANIE:kto podpisuje takie umowy??juz simplusa lepiej wziac z wynurzeniami i pakietami w sieci ,czy wolny numer a tela kupic samemu.juz reklamy oranzady sa lepsze,ale bardziej wyraziste,era nic nie reklamuje ostatnio

• Anonimowy
      Gość

A mi te reklamy sie podobają, są takie swojskie. Przypominają harcerskie ogniska z młodych lat.

• Anonimowy
      Gość

chora sieć,chore rekalmy,naszczęscie już wniej nie ma mnie.

• Anonimowy
      Gość

To fakt, reklama trochę nudna. Heyah zrobiło naprawdę fajna ta reklamę też mi się podoba. Śmieszna jest:)

• Anonimowy
      Gość

sieć plus nie ma atrakcyjnych ofert, cena za min duża, pakiety te same, nic nowego, dotychczaszapracowali na obecną pozycję cieżką pracą i podejsciem do klienta.teraz wszystko ulega zmianie.podobnie było z erą,orange,też były na 1 miejscu ale przespali, nie dostosowali ofert na rynku.dlatego ludzi ebęda odchodzić i głupawe reklamy tego nie zatrzymają

• Anonimowy
      Gość

A ja się zastanawiam, kiedy Plus w końcu zmieni swoją stronę internetową która jest okropna i trzeba długo szukać zanim i tak się nie znajdzie:D Tutaj reklamy itd a strona dalej taka sama. Mogą się bardziej postarać.

• Anonimowy
      Gość

83grosze ? wow ladnie. Ja tam jestem w Erze i mimo ze mam dosyc maly abonament 45 to mam 80minut plus 2000minut (co prawda na caly okres umowy ale juz mi sie koniec zbliza i jeszcze ponad 300min mam:)) po abonamencie do wszystkich w sieci. A biorac pod uwage ze mam rodzine w tej ze sieci to jest dla mnie najlepsza oferta. Szczerze to dzwonie naprawde duzo, i nie pamietam abym zaplacil procz abonamentu wiecej niz 10zl (z sms preminum, jak konkursy czy aktywacje). Takze ja zostaje tu gdzie jestem, zadna reklama mnie nie przekona, czy tez reklama porownawcza.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #178819 w Plus reklamuje Letnie Gawędy w Taryfach Syberyjskich (video)
Twoje informacje:

Anuluj