Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus oddzwania

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 1 października trwa nowa odsłona promocji skierowana jest do Abonentów sieci Plus, Użytkowników Simplus, 36.6 oraz Użytkowników MixPlus w ramach, której oferowana jest usługa polegająca na oddzwanianiu przez konsultantów Działu Obsługi Klienta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138382

36.64 ?? to jakaś nowa oferta plusa??

Ja słyszałem tylko o 36i6…??

• Anonimowy
      Gość

Jak ktos ma duzo minut do plusa i mu one przepadaja nr bok 601102601

• Anonimowy
      Gość

To mnie właśnie bardzo zastanawia. Banki czy doradcy dzwonią na własny koszt mimo że nie są telekomami. Tutaj Plus niby największy operator w Polsce i za taki banał pobiera opłatę. Nieźle… jakby to nie mogło być za free, skoro linie są zajęte to już się straciło na dodzwonienie, jak nie już za nie płacimy to idzie z abonamentu to jeszcze zamawiając rozmowę musimy raz jeszcze dopłacić.

• LesH
      Uczestnik
      Liczba postów: 3876

Żadna łaska, skoro opłatę za inicjowaną rozmowę z konsultantem BOK system nalicza już od chwili wybrania tej opcji klawiszem i buli się za cały czas oczekiwania, aż któryś wolny się zgłosi, a nie dopiero od momentu faktycznego zgłoszenia. Niech przynajmniej oddzwaniają gratis.

• maar
      Klucznik
      Liczba postów: 357

Wlasnie tak jest. Jesli juz zaplaciles za polaczenie z konsultantem a nie chcesz czekac to oddzwonia do Ciebie za ta oplate ktora juz poniosles.

• Anonimowy
      Gość

zadna masa, w orange cos takiego było od lat, mozna bylo skorzystac z opcji callback, miesiac temu z tej opcji zrezygnowali, ciekawe czemu, moze nie zdawalo to egzamninu, nie wiem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #182889 w Plus oddzwania
Twoje informacje:

Anuluj