Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

16. marca P4, operator sieci Play wprowadza nowe plany taryfowe dla klientów indywidualnych. Taryfy o nazwie LongPlay charakteryzują darmowe połączenia wewnątrz sieci – prezentacja z konferenciji

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Uczestnik
      Liczba postów: 226

Na tą ilość informacji, narazie Play Fresh!

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

w3 leży ikwiczy

• Anonimowy
      Gość

Wygląda ciekawie ta oferta, ale do rewolucyjnej jej brakuje. Tylko taryfa 69 zł z darmowymi rozmowami w sieci na zawsze? wnosi cos ciekawego. Inne wymagają dopłat, aby obniżyć połączenia.

• Anonimowy
      Gość

No to prawda, rewolucji nie ma. W dwóch pierwszych abo trzeba jeszcze dodatkowo dopłacać. Wg mnie oferta taka sobie.

• Anonimowy
      Gość

Wiosenne wymiatanie – oferta ciekawa i dobra. Zobaczymy co zrobi W3.

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

wedlug mnie oferta dla biznesu lepsza

• Anonimowy
      Gość

Czy mi się wydaje czy Pan Mariusz Gruszka ściął włosy ???

Co było tego przyczyną???

btw bardzo dobra oferta!

• Anonimowy
      Gość

play gora jest super

• Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie rewelacja szczególnie abo bez telefonu na 12 mies.240 min za24,50.Minuta wychodzi ok 10 gr.i jeszcze można dokupic pakiety płatne i tani net.REWELACJA.

• Anonimowy
      Gość

To jeszcze lepiej wychodzi abo bez tel 14,50zł + pakiet 200 min do wszystkich za 15zł łacznie 29,50zł za 320 minut 🙂

• Anonimowy
      Gość

Dla abonentow sieci W3 – to jest super co robi play. Dzieki niemu wielka 3 bedzie musiala cos zrobic.

Dziekuje PLAY za mieszanie na rynku, dzieki wam wszyscy mamy tanio!

• Anonimowy
      Gość

no zobaczymy co na to powie konkurencja, dobrze że play wprowadza kolejne nowości,

no ale pozostali operatorzy też nie są gorsi, wszędzie widzę nową oferty ery na mixa z samungiem avilą,

czy orange z pakietem 1000minut na kartę, chodź te starsze pakiety (nakręconych minut) też nie są złe, zobaczymy jak się dalej potoczą się sprawy, na pewno z korzyścią dla klientów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #192028 w Play wprowadza nowe taryfy post-paid o nazwie LongPlay -video
Twoje informacje:

Anuluj