Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Play uprościł sposób wyłączenia Notki SMS

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Rzecznik Play Marcin Gruszka na swoim blogu poinformował o uproszeniu sposobu wyłączenia Notki SMS.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138848

Włączyli bez zgody użytkowników to powinni to SAMI to wyłączyć. To jest ich OBOWIĄZEK. A nie angażować użytkowników. Mam nadzieje że UOKiK zajmie się tą aferą. Notkagate.

• Anonimowy
      Gość

Taki sposób włączania usług – na podstawie tzw. zgody domyślnej – jest liczeniem na nieświadomość abonentów i ma głównie na celu naciąganie dzwoniących do Play .

• Anonimowy
      Gość

Większe naciąganie dzwoniących to abonament bez minut do Play w Erze i drakońskie ceny minut jak w Tak Taku 79 groszy. MTR spada a oni dalej wciskaja swoim klientom drożyznę i zarabiają.

• Anonimowy
      Gość

Notkagate – dobre 🙂 ale prawda, że włączenie tego każdemu i dziwne zasady dezaktywacji były przesadą , powoli naprawiają błędy, ale sporo osób poznało prawdziwą twarz Playa 😉

• Anonimowy
      Gość

Do PROZAK

Może masz abonament firmowy, to tam jeszcze nie włączyli.
      Na Freshach wszyscy juz mają

• Anonimowy
      Gość

Żenada Play kolejny raz daje się we znaki. Jak sami to włączyli, sami niech wyłączą. Nie życzę sobie by dzwoniący do mnie słyszeli jakieś wieśniackie komendy o kochaniu albo ogarnięciu się. Kto to w ogóle im wymyślił, jakis szczeniak z gilami pod nosem?!

• Anonimowy
      Gość

#Poll
      Twoja zdolność pojmowania włączania niezamawianych usług przez operatora jezt zerowa. Jak to zrozumiesz możemy gadać dalej. Ciekawe dlaczego Play wycofuje się z Notki. Twój cytat „Szum medialny” spowodował powrót do normalności. Goście w Play poszli po rozum do głowy. Szkoda, że tak późno, bo UKE czy UOKiK pewnie dobierze się do Play.
      Lubisz jak ktoś decyduje za Ciebie? STOP NOTKA 8042 do teraz nie działa jak powinna. Coś długo grzebią. :lol

• Anonimowy
      Gość

#Poll
      W przypadku niewyłączalnej poczty rezygnuję z usług opa. Plus, Era i Play pozwala na to.
      Notka i milion nowych usług może sobie op wymyślać, ale jestem przeciw sposobowi wprowadzenia. Jak to zrozumiesz możemy gadać dalej.

• Anonimowy
      Gość

#Poll
      W przypadku niewyłączalnej poczty rezygnuję z usług opa. Plus, Era i Play pozwala na to.
      Notka i milion nowych usług może sobie op wymyślać, ale jestem przeciw sposobowi wprowadzenia. Jak to zrozumiesz możemy gadać dalej.

• Anonimowy
      Gość

#Poll
      Dzięki takim ludkom, jak Ty operatorzy mają się dobrze.
      Chwal dalej ich samowolki. Brak słów. Poza tym zachowujesz się jak przysłowiowy pies ogrodnika.
      Masz chociaż Fresha?

• Anonimowy
      Gość

#Poll Czy ty masz żal do użytkowników play którzy się zjednoczyli i protestują oraz piszą skargi w sprawie notki sms? Jak uważasz że pozostali operatorzy tak samo postępują to protestujcie. To jest prawo każdego konsumenta.

• Anonimowy
      Gość

[quote]Korzystam z ich usług bo muszę , nie mam wyjścia. Tak mam LP69+SI oraz PF. Dzwoniąc do Orange jestem naciągany na kasę bo muszę się nagrać na pocztę. [/quote]

Zamiast PF zafunduj sobie POPa i męczarnia się skończy.

• Anonimowy
      Gość

Poll, nie wiem kto naopowiadał bzdur z niewyłączalną pocztą w orange. Mam wyłączoną.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #239090 w Play uprościł sposób wyłączenia Notki SMS
Twoje informacje:

Anuluj