Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play szykuje mocne uderzenie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Na początek marca 2009 roku P4, operator sieci Play szykuje „bardzo mocne uderzenie” – zdradza na swoim blogu internetowym Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138852

będzie bomba po re-play, które jest całkiem niezłe atak na urodziny 🙂

• Anonimowy
      Gość

powiem tak:minuty i smsy maja tanie..transfer drogi-wiadomo plus.POL na swoich nodeb ok ale co to za zasieg??brac sie za edge na gsm900 i 3g to zarobią na internecie..w Starachowicach i Skarzysku Kamiennej edge nie chodzi-sim POL sie nie loguje..na maile kiedy i czy wogole uruchomią edge na POL(to ich bts wiec na co czekają??)odpowiedzi brak od ponad miesiaca

• Anonimowy
      Gość

Pewnie znowu tylko po sieci , jak to ostatnio było. ciekawe, jak ceny telefonów, bo te na życzenie to rpawie tak dorgie jak w sjklepie bez umowy

• Anonimowy
      Gość

dlatego jak sprzedają Plaly Online to tylko tam gdzie jest 3G to chyba proste!! Więc nie kumam tego jak ktoś mówi, że u niego nie ma netu, jak nie ma to Ci go nie sprzedadzą, a do tego masz 7 dni testów!!

• Anonimowy
      Gość

a jak tel ma być tani, jak operator nie mi dilu z producentem? używać mózgu proszę 🙂

• Anonimowy
      Gość

era tanich telefonów sie kończy recesja nastaje( chcesz mieć dobry mobilny i z bajerami telefon to sobie kup na wolnym rynku), pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Jestem pracownikiem Play i taryfy juz sa. Na karte Play minuta bedzie 0,37 abonament od 0,29 za minute pakiet darmowe wieczory i weekndy w Play za 10zł. Pakiet do wszystkich 40 minut za 10zł. Paliet play plus stacjonarne 100minut za 5 zł

• Anonimowy
      Gość

"2009 roku Plany chce zdobyć…" to play czy plany? a może paly? 😛

• Anonimowy
      Gość

Pakiet 30minut do wszystkich za 9zł w play karcie jest już od dawna około 9 miesięcy można uruchomić kilka w ciągu miesiąca dodatkowo korzystam z małych pakietów gdzie minuty do wszystkich są po 10gr i pakiet 30 minut do sieci chyba za 3zł. Więc ofertę na rozmowy i sms mają najlepszą na rynku ale co z pakietami na dane. Bez tego nędza

• Anonimowy
      Gość

Słyszałem że maja być jakies pakiety ale czy to bedzie wprowadzone to czas pokaze ;]

• Anonimowy
      Gość

Ja już nie mam znajomych w play. Wszyscy uciekli z tej sieci po kilku miesiącach i taki zapowiadany boom pewnie nic nie zmieni. Sam przeszedłem na mixplus i jestem bardzo zadowolony. Stawki są niskie a do tego mam super usługi dodatkowe jak darmowy numer.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe ilu klientów powstrzymują od przejścia do Play wyższe koszty rozmów "do Play" ? Czy ktoś zna może jakieś badania/statystyki na ten temat ???

• Anonimowy
      Gość

gdzie sie nie pojawie, to zawsze ktos pisze o tym dziadowskim mixplus/simplus. Ciekawe… a juz mozna korzystac z roamingu/ gprs i mms razem ? Poza tym przekazywanie polaczen dziala w mixplusie bezproblemowo. Polaczenie oczekujace i blokowanie rozmow- rowniez. hmmmm… no fajny ten simplus, ale tylko jak sie ma jedna osobe, do ktorej mozna dzwonic. Do tego w plusie. Nudno tak.. nudna usluga dla nudnych ludzi…. tak samo jak nudne jest to zachwalanie szmatplusa ;/

• Anonimowy
      Gość

Teraz to jeden wal ktorego ”zlodzieja’ wybierzesz. Im

wszystkim chodzi o jedno: O kase!

• Anonimowy
      Gość

Heh ja bylem w szoku gdy w Orange na przedłużenie umowy dostalem w abonamencie za jedyne 35zł aż 205min do wszystkich czyli realny koszt minuty to tylko 0,17zł 🙂 i do tego full minut w sieci no ale opcja bez telefonu…. 😀

• Anonimowy
      Gość

Witam

Właśnie kończy mi się umowa w Erze (a jestem w Erze 6 lat) warunki jakie przedstawiają są śmieszne porównując je do oferty Play’a ,dla nowych klientów(50zł za 166min wszędzie i dobre telefony za 1zł LG ku990) i mało tego konsultanci stanowczo nie chcą negocjować (oferta ery: 65zł za 170min wszędzie i LG ku990 za 499zł!!!!!!!!!)

• Anonimowy
      Gość

Cześć, chciałbym zostać dealerem Play – czy ktoś z forum wie na jakich zasadach jest z nimi współpraca? Dokładnie interesuje mnie kwestia prowizji, czy też wyposażenia lokalu i opłat związanych z rozpoczęciem i prowadzeniem działalności jako dealer. Proszę o kontakt na mail: mandan@multinet.net.pl

• Anonimowy
      Gość

jakies nowe fony beda w ofercie play-a?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Odpowiedź #168887 w Play szykuje mocne uderzenie
Twoje informacje:

Anuluj