Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play powstał po to, by zamieszać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nasz sukces bierze się stąd, że dajemy klientom uczciwe ceny. Na koniec września mieliśmy 1,7 mln klientów. Ponad 40 proc. klientów przychodzi do nas właśnie z Orange – mówi w wywiadzie dla Gazety Wyborczej Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• biotyt
      Członek
      Liczba postów: 40

No właśnie, z Orange. Ludzie nie chcą już milionów minut w sieci bo i tak tego nie wykorzystają, a poza sieć stawki nie są atrakcyjne. Chcą dzwonić swobodnie wszędzie. Stawki 30gr-40gr za minutę są na prawdę uczciwe, ale płacić 60gr-70gr poza sieć? Sam dzwonię mało poza sieć z komórki, tylko jeśli muszę bo dla mnie te ceny nie są do zaakceptowania. Jakby minuta kosztowała 30gr poza sieć to dzwonił bym może i 3-4x więcej, a tak to niech się Orange pocałuje.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138804

czy ty się wreszcie zamkniesz? na wszystkich portalach i forach gadasz to samo – zrozum, że już WSZYSCY wiedzą czego ty chcesz

• biotyt
      Członek
      Liczba postów: 40

Może trochę kultury. Nie wolno mi wyrażać własnego zdania? Sam napisz w coś w temacie a nie dodajesz bezsensowne komentarze jak ten.

• Anonimowy
      Gość

Chris Bannister JEST ŻAŁOSNY, A Z ORANGE DO PLAYty PRZECHODZĄ xxxx CO MAJĄ O 100ZŁ TAŃSZY TELEFON I CO Z TEGO JAK SIEĆ xxxx I OBCIACHOWA

• Anonimowy
      Gość

oli to xxxxx

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Komentarze obrażające innych [b]Czytelników[/b] i nie związane z tematem są na tym serwisie cenzurowane i usuwane. Przepraszamy za cenzurę, ale dbamy o jakość nie o ilość, dlatego prosimy o zrozumienie. Andrzej

• rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Bioryt ja również jestem za jedną stawką obojętne do której sieci dzwonisz. Dlatego pierwsze oferty Play mi się bardzo podobały. Wiadomo było ze każde połączanie było po 49 groszy. A nie człowiek zastanawiał się do jakiej sieci dzwoni. Tylko operatorzy specjalnie kombinują i dają pakiety w sieci, poza siec, w weekendy, w odpowiednich godzinach, na wybrane numery a to dlatego zę oprócz osób które czytają portale telekomunikacyjne nikt się nie połapie o co chodzi tym samym zapłaci więcej. Druga sprawa to Pani siedząca w sprzedaży operatora pokaże ci takie symulacje połączeń ze minuta wyjdzie 10 gr i sms 4 gr w porównaniu do konkurencji gdzie cena połącznia to 60 gr i 20 gr za sms oczywiście bez pakietów. I zgadnij którą ofertę wybierze klient 😉

• Anonimowy
      Gość

Polskie spółki – Orange, Era i Plus – to dojne krowy, które przez nadmiernie wyśrubowane ceny usług ratują spadającą rentowność międzynarodowych koncernów telekomunikacyjnych – swych właścicieli mówi Chris Bannister. Tak nawiasem to Play jest na sprzedaż, a do tego jak zauważyła Redakcja Gazety większościowym udziałowcem jest islandzki fundusz Novator, czy warto wytykać innych zapominając o własnym podwórku?. Zrestą od dawna się mówi, że jak tylko Play zdobędzie więcej klientów to zostanie sprzedany. Warto zapoznać się z całym artykulem.

• Anonimowy
      Gość

Zastanawiajace jest, że wywiad trochę kłóci się z przewidywaniami analityków o tym, że – Play zastopuje w swojej rynkowej ekspansji. W 2010 r. udział czwartego operatora komórkowego na polskim rynku (pod względem liczby użytkowników) będzie wynosił 5 proc. wobec 4 proc. w tym roku, można o tym przeczytać we wcześniejszych informacjach Telix.pl. Druga sprawa to raport OnBoard i PBS DGA, z którego wynika, że ok. 300 tysięcy nastolatków chce zmienić, a blisko 6 proc. dorosłych Polaków deklaruje chęć zmiany sieci komórkowej w ciągu najbliższych 12 miesięcy, było o tym kilka tygodni temu na serwisie. Jest i druga strona tego medalu Polacy decydują się przede wszystkim na dobrze sobie znane, obecne od kilku lat na rynku marki dużych operatorów czyt. Orane, Plus i Era.

• Anonimowy
      Gość

"Nasz sukces bierze się stąd, że dajemy klientom uczciwe ceny. " – trochę gorzej, że udało im się załatwic wyjątkowo nieuczciwe ceny do ich sieci. To nie jest powód do dumy, ale mogliby o tym pamiętać

• Anonimowy
      Gość

Arogancka wypowiedz i tyle. moga sobie mieszac ale czesco osob jest przywiazana do swojego opa. Mnie ostatnio znajomy namowil na mixplusa. jako ze moglem przeniesc tam swoj numer z simplusa to oferta mi sie spodobala. polecam kazdemu kto lubi sobie czesto telefon zmeiniac lub dzwoni duzo pod jened numer.

• Anonimowy
      Gość

Chris oszuscie. Rzuciliscie na poczatku w miare tanie oferty i od dlugiego czasu klamiecie ludzi ze kazda kolejna i drozsza jest b.atrakcyjna. Jestescie takimi samymi oszustami ja pozostale sieci w PL ze sluzbami specjalnymi w zarzadzie. Do dzieci z takimi textami.

• Anonimowy
      Gość

"mówi Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play – mówi w wywiadzie dla Gazety Wyborczej Chris Bannister, prezes spółki P4, operatora sieci Play."

-rewelka:)

• Anonimowy
      Gość

póki co Play stosuje taktykę manipulacji i półprawd,ja wiem że taki Orange nie jest święty (bo nikt nie jest ) ale w moim odczuciu jako klienta jest uczciwy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #164844 w Play powstał po to, by zamieszać
Twoje informacje:

Anuluj