Start Forum Operatorzy Internet mobilny Play Online 1 GB z modemem w niższej cenie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 17 stycznia zestaw: starter Play Online 1 GB z modemem będzie dostępny w nowej, niższej cenie 129 zł brutto (zamiast 219 zł). Już 24 stycznia pierwsza konferencja prasowa PLAY w tym roku, na której będzie mowa o zmianach mobilnym necie w PLAY.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138804

Cena modemu jest dość atrakcyjna jak na nowe modemy w sklepie. Na Allegro może się udać kupić taniej, jednak kto nie ma ochoty na licytację i związane z nią emocje moze korzystnie kupić nowy modem. Mam wrażenie, że modem Huawei ma lepsze wsparcie techniczne (producent udostepnia niebrandowany soft, co ma znaczenie gdy komuś nie pasuje soft od operatora). Poza tym Huawei E1750C ma upload do 5,76 Mbps, tak jak np. rzadki w Polsce ZTE MF110. Zte ma za to przywązany kapturek. Ciekawe kiedy Play wykorzysta te prędkości? Generalnie ludzie wolą Huawei, co nie znaczy, że Zte jest zły.

• Anonimowy
      Gość

Żeby ten modem złapał sygnał na jakimś odludziu. musiałbym chyba na kominie go zamontować 🙂

Mam nadzieje że rozwój pójdzie trochę w inną stronę bo aktualne maszty są zbyt słabe…

• Anonimowy
      Gość

Tak – na odludziu łapie sygnał bo to jest Play. A jak będziesz miał Orange to pewnie Ci nie złapie 🙂

• Anonimowy
      Gość

Byłem dziś w salonie PLAYa. Nic nie wiedzą o tej promocji. Zestaw kosztuje u nich nadal 219PLN. Na stronie Playa też jest 219PLN. Czy ten news jest sprawdzony?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #241558 w Play Online 1 GB z modemem w niższej cenie
Twoje informacje:

Anuluj