Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play chce MVNO w swojej sieci

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Telewizje kablowe w Polsce coraz częściej stawiają na usługi telefonii mobilnej. Fakt ten, chce wykorzystać P4, operator sieci komórkowej Play. Aby Play mógł startować z ofertą MVNO dla innych podmiotów, musi otrzymać zgodę Polkomtela, operatora sieci Plus – pisze Gazeta Prawna.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Ooo, widzę ża zaczyna się robić krucho z kasą w Playu. Kończą się promocje, podnosi się coraz wększy pisk o stawki MTR, UKE dwoi się i troi żeby pomóc playowi, teraz zachciewa się MVNO.

A pod koniec roku całość ładnie się sprzeda, łącznie z fanatykami sieci 🙂

• Anonimowy
      Gość

Hehe, mają takie problemy z siecią, a jeszcze chcą więcej ludzi na nią wpuścic? to dopiero będą "zawiechy". co gorsza, obrażali Plusa w mediach a teraz liczą na ich łaskę…

• Anonimowy
      Gość

Zawsze to jakaś dodatkowa kasa,

co do jakości to będzie masakra.

Już teraz na 2G ciężko normalnie rozmawiać a jak jeszcze dojdzie użytkowników…

• Anonimowy
      Gość

już mnie nużą te opowieści o fatalnej jakości rozmów … ja korzystam z play od 1,5 roku i takowych nie mam więc przestańcie już zrzędzić bo uszy i oczy bolą , a do MVNO to przecież biznes , kto z was mający biznes nie chce na nim zarabiać ? jak prowadzicie np. sklep i jest produkt który się świetnie sprzedaje to co nie kupujecie go i nie odsprzedajecie ? ofc że tak więc co tu za bzdury piszecie ? głowa boli takich jak wy powinni banować…

• Anonimowy
      Gość

Zadziwiające jest to, że najwięcej negatywnych opinii o Play mają do powiedzenia ci którzy nie korzystają z niego.

• Anonimowy
      Gość

Niejednorkotnie to najwieksi znawcy tego operatora.

• Anonimowy
      Gość

i testy UKE i Pasji GSM wykazały, że najwięcej problemów było z siecią Play. takie fakty, i raczej się nie polepszy od zwiększenia ruchu w niej

• Anonimowy
      Gość

Play z Plusem moga na luzie wziac MVNO.

• Anonimowy
      Gość

A Playowi malo własnych problemów? Niech lepiej najpierw usprawni swoją sieć tak żeby klienci nie narzekali. Bo na razie to same awarie.

• Anonimowy
      Gość

Mam Play i dużo osób przeniosłem, teraz nawet trochę żałuję bo w są problemy w szczególności na nadajnikach Play 2G

• Anonimowy
      Gość

Żeby było śmieszniej podam wam przykład problemów jakie mnie spotkały na jednym z numerów w Play Fresh.

Pomimo posiadania środków na koncie, na dod. koncie premiowym oraz minut do Play i stacjonarnych nie można się nigdzie dodzwonić – odtwarzany komunikat, że nie można połączyć z użytkownikiem wybranego numeru…

oraz dodatkowo nie można odbierać połączeń przychodzących odtwarzany komunikat – użytkownik wybranego numeru nie przyjmuje połączeń przychodzących"

jednym słowem tragedia, zgłoszenie do OK już zrobione…

• Anonimowy
      Gość

a ciekawe jaką MVNO będzie mieć infrastrukture hehe… zabójczą 😀

• Anonimowy
      Gość

Ja jestem abonentem play od 2 lat na jakość usług nie mogę narzekać problemów z zasięgiem nie mam (wczesniej byłem w orange często było abonent ma wyłączony tel lub jest poza zasiegiem ) W play denerwuje mnie tylko to ze nie dbają o klientów przedłużających umowę. Zero bonifikat oferta jak dla nowych klientów. Ale cóż przynajmniej jest taniej niż u konkurencji

• Anonimowy
      Gość

Sorry ale to dzieki Play mamy 29gr. Bez nowego gracza typu Play to 29gr bysmy mieli moze na euro 2012 w promocji piłkarskiej na czas mistrzostw tylko z btsów wokół stadionów. a tak mamy tanio. sam mam Play od wrzesnia i naprawde place mniej. Co miesiac 15-30 minut za darmo za przychodzace + brak potrzeby ladowania konta co miesiac!

• Anonimowy
      Gość

Dlatego Marcinie, ja jeszcze pół roku i znikam z abo. Zobaczymy co pre-paidy zaoferują. Może się skuszę na GG Air. Hmmm Byleby zostawić nr 🙂

• Anonimowy
      Gość

Nie neguję istnienia Play, dzięki niemu inni zaczęli opuszczać stawki ale to nie usprawiedliwia ich problemów np z BOK. Jeżeli się nie podróżuje to problemów z zasięgiem urywaniem rozmów itp. się nie zna.

• Anonimowy
      Gość

Qper – a ustawić na sztywno sieci Plusa w ramach P4 w czasie podróży nie potrafisz?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #187441 w Play chce MVNO w swojej sieci
Twoje informacje:

Anuluj