Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play bez kompromisów na Święta

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

10 listopada br. Play przedstawi swoją ofertę świąteczną. Według zapowiedzi ma być jak „Wielka gała śnieżna, która zmieni te święta”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Gala bedzie podobna do gestu Kozakiewicza

• Anonimowy
      Gość

Ewentualnie w filmach XXX tez mają wielkie gały

• Anonimowy
      Gość

Oferta ponizej 19 groszy brutto moze mnie zdenerwowac bo przed chwila zmienialem operatora.

• Bandyto3xx
      Uczestnik
      Liczba postów: 109

Oby to była taka gala jaką zapowiada Play

• Anonimowy
      Gość

Czyżby powrót do starego PR?

Baw się, śmiej…

Takimi zagrywkami udało mu się poruszyć ospały rynek.

Trochę kontrowersji i stał się rozpoznawalną marką, co wtedy wyszło mu na dobre

• Anonimowy
      Gość

czuję tu jakiś atak cenowy w abonamentach. Czyżby PLAY znowu chciał zszokować rynek podobnie jak Freshem?

Odszedłem z PLUSa i teraz mam dwa numery w PLAY. Jestem w pełni zadowolony, bo nawet zasięg, od kiedy postawili nadajnik u mnie w mieście, jest lepszy niż w PLUSie. Jeśli zrobią rozsądne stawki za połączenia, niewykorzystane złotówki nie będą przepadały co miesiąc i do tego dadzą rozsądne ceny telefonów ze średniej półki, to mają następnego klienta.

• Anonimowy
      Gość

PLAY niech popracuje nad jakością połączeń, przepustowością nadajników bo zwiększona liczba abonentów zapycha już nadajniki a co będzie dalej…. Jak na razie rozmowy są rozłączane, nie można się do dzwonić a smsy przychodzą po kilka razy ten sam. Play online ciągłe rozłączanie i słaby przesył. W małych miejscowościach oczywiście problem nie istnieje ale w miastach już tak.

PS – Jeśli komentarze ktoś z PLAY czyta to może zwiększą możliwości nadajników a nie tylko ilość abonentów.

• Anonimowy
      Gość

MAxV – czyżbyś był pracownikiem W3?

Zasięg w Polsce wszystkie sieci mają taki sam – w każdej sieci gubi się zasięg – dużo podróżuje i przykładowo jadąc z Poznania do Wrocławia w X miejsowosci gubi zasięg era a pozostałe sieci działają natomiast w miejscowości y zasieg gubi orange a pozostale działają i tak samo w innych jest że tu nie działa plus i play a era i orange działa.

Dziwi mnie że W3 nie dba o infrastrukture a przecież oni są na rynku już kilkanaście lat…

• Anonimowy
      Gość

bonus 100% do doładowania i już mamy miłe rozmowy po 19 groszy do wszytkich:)….ale w cuda nie wierze i na to bym nie liczył w tym roku….

• Anonimowy
      Gość

@Matematyk: żadna sieć nie ma 100% pokrycia i 100% bezawaryjności.

Jednakże problemy najczęściej występują w Play – szczególnie na ich nadajnikach.

• Anonimowy
      Gość

Usłyszałeś o tym czy sprawdziłeś na sobie? W Łodzi wpisałem sobie na sztywno playa i nie potwierdzam Twoich rewelacji. Może sprawdzałeś we wszystkich innych lokalizacjach w Polsce tylko nie w Łodzi ?

• Anonimowy
      Gość

Niestety, ale oferta dotyczy tylko połączeń wewnątrz sieci i do sieci stacjonarnych. Jeśli chodzi o kompleksowość oferty pre-paid, to na dzień dzisiejszy propozycji mBANK MOBILE nikt nie przebija – 27 gr. za minutę do wszystkich, każdego miesiąca 20MB transferu danych gratis, pakiet 100MB transferu danych tylko 5 zł. Kompleksowość oferty, to także zasięg (mBANK MOBILE działa na sieci POLKOMTEL’a, a więc ma taki sam zasięg, jak Plus GSM), jak również koszty połączeń do klientów danego operatora (koszty połączeń do klientów mBANK MOBILE są takie same, jak do klientów trzech głównych operatorów, czyli jak do: Plus GSM, Orange, Era).

• Anonimowy
      Gość

wlaw.ovh.org* w mbank mobile znowu przy przeniesieniu numeru jest stawka 19 gr/min i 50mb miesięcznie za friko

• Anonimowy
      Gość

jaka oferte przedstawi play a takie gadanie co moze byc to glupota

• Anonimowy
      Gość

Z dużej chmury mały deszcz. Nagadali się, nagadali a konferencja była uboga, podobnie jak zaprezentowana oferta. Jak się dobrze wczytać to widać że jest więcej haczyków niż w sklepie wędkarskim a to 29 groszy tak, ale….

Strasznie dużo tych ale 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #184538 w Play bez kompromisów na Święta
Twoje informacje:

Anuluj