Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Plany doMowe za pół ceny oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dziś klienci indywidualni podpisujący umowy na korzystanie z telefonii stacjonarnej mogą otrzymać 50 lub 30 proc. obniżki na abonament we wszystkich planach doMowych. Wystarczy podpisać umowę na 24 lub 12 miesięcy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

play dal mi 1000 minut co miesiac + 70 minut do wszystkich, no i telefon wart 500zl, to wszystko za 30zl miesiecznie, a te zabojady obnizaja abonament, ktory kosztuje prawie 50zl i w ktorym nic nie ma na 6 miesiecy i robia z tego wielkie wydazenie, żenada !

• Anonimowy
      Gość

Nie robią wielkiego wydarzenia, tylko zwyczajnie informują, podobnie jak o dziesiątkach innych promocji u innych opów. Przecież nie musisz korzystać, jak Ci to nie pasuje BTW: skoro jest już ponad mln klientów tych planów, to wnioskuje, że kogoś to jednak interesuje…

• Anonimowy
      Gość

komentuje, negatywnie, nie podoba mi sie, mam prawo. Maja jeszcze 1 mln klientow

• Anonimowy
      Gość

Pochwal się może w jakim abonamencie dostales te gratisy i nie zapomnij o stawkach za połączenie, które telekomunikacja ma czasem nawet trzy razy tańsze 😉 stąd tyle „darmowych” minut

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #182761 w Plany doMowe za pół ceny oficjalnie
Twoje informacje:

Anuluj